Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:38  |  21/01/2022

Data i hora oficial

El temps

LA TORRETA I LA SALA POLIVALENT ACULLEN GRAN PART DE L'OFERTA CULTURAL I DE LLEURE DE MONTMELÓ DURANT JUNY I JULIOL

  • Concert de fi de curs de l’Escola Municipal de Música

    Concert de fi de curs de l’Escola Municipal de Música

25/6/2018

La Sala Polivalent de Montmeló acull un total de 7 festivals de fi de curs, entre escoles i entitats locals durant aquest mes de juny. L'Escola Municipal de Música va encetar el diumenge dia 3 de juny la sèrie de festivals de fi de curs que tenen lloc al llarg d'aquest mes a Montmeló. El mateix diumenge a la tarda va ser el torn de l'entitat Divertiment.

 

Les tres escoles privades de dansa i música del municipi també han realitzat els seus respectius concerts de fi de curs a la Polivalent. I pel que fa a la resta d'entitats, el dia 17 va actuar l'Esbart Dansaire i el dia 22 la sala acollirà el fi de curs d'alumnes de l'INS Montmeló i a la tarda clourà la ronda de festivals amb el Casal de la Gent Gran.

 

A aquesta prolífica activitat musical i de dansa, cal sumar els actes de lliurament de premis i orles de l'Institut. Tot això com a preludi de les actuacions que tornaran a tenir lloc per Festa Major en el privilegiat entorn dels jardins de la Torreta. Sense oblidar que durant el mes de juliol acollirà novament activitats del Casal d'Estiu 2018, a més d'altres actes d'entitats locals.

 

Amb aquest seguit d'activitats que s'organitzen en aquest entorn, es pot dir que sense cap dubte, la Torreta i la Sala Polivalent són, a hores d'ara, el centre neuràlgic de les activitats artístiques, culturals i festives del municipi d'una forma totalment transversal, tant per les activitats que es porten a terme com per les entitats usuàries de l'espai de manera habitual al llarg de tot l'any.Data de modificació: 26/06/2018 16:10:19