Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

06:27  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

MONTMELÓ VIU UN INCREMENT DE PARTICIPANTS EN LES DIFERENTS ACTIVITATS PROGRAMADES ENTORN DEL GRAN PREMI DE MOTOGP

 • Pòdium de la cursa de MotoGP

  Pòdium de la cursa de MotoGP

 • Actuació de "Los Átomos" divendres 15 de juny

  Actuació de "Los Átomos" divendres 15 de juny

 • Actuació de "LCeltas Cortos" divendres 15 de juny

  Actuació de "LCeltas Cortos" divendres 15 de juny

 • Acampada MotoGP 2018

  Acampada MotoGP 2018

 • Concentració a la plaça de la Vila

  Concentració a la plaça de la Vila

 • Ambient motard a l'avinguda de Pompeu Fabra

  Ambient motard a l'avinguda de Pompeu Fabra

 • Actuació de "Mojinos Escozíos" dssabte 16 de juny

  Actuació de "Mojinos Escozíos" dssabte 16 de juny

 • Actuació de "Mojinos Escozíos" dssabte 16 de juny

  Actuació de "Mojinos Escozíos" dssabte 16 de juny

 • Minut de silenci al Circuit

  Minut de silenci al Circuit

 • Autoritats i representants del Circuit, de l'Ajuntament de Montmeló i de la Generalitat de Catalunya, al padok del circuit

  Autoritats i representants del Circuit, de l'Ajuntament de Montmeló i de la Generalitat de Catalunya, al padok del circuit

 • Infants de Montmeló visitan Marc Màrquez

  Infants de Montmeló visitan Marc Màrquez

24/6/2018

Diumenge 17 de juny, al Circuit, Jorge Lorenzo va aconseguir el podi en MotoGP i el van acompanyar Marc Márquez i Valentino Rossi. Però a més dels resultats esportius, les persones assistents a les carreres han gaudit d'un seguit d'activitats paral·leles

 

Al centre del municipi i en l'àmbit de la plaça d'Ernest Lluch i sector nord s'ha viscut aquest gran premi intensament. Aquesta any s'ha notat un increment de persones que s'ha acercaro al municipi per gaudir de les motos. La policia local estima que la població es va multiplicar per tres la nit de dissabte.

 

Un cap de setmana en què els assistents no només han gaudit de les curses i els entrenaments, sinó de tot un seguit d'activitats paral·leles. En el centre del municipi i en l'àmbit de la plaça d'Ernest Lluch i sector nord s'ha viscut aquest gran premi, intensament, com és habitual i s'ha deixat veure un increment de persones que s'han acostat al municipi per gaudir de les motos. La policia local estima que la població es va multiplicar per tres la nit de dissabte.

 

El cap de setmana també ha deixat bones dades quant a l'ocupació. A més de les 39 persones contractades per l'Ajuntament per a cobrir els serveis de l'acampada municipal i les 5 persones d'informació als visitants, unes 100 persones més han estat contractades per les empreses que presten servei a Circuits de Catalunya SL. En aquest cas l'ocupació està vinculada a serveis de control d'accessos, neteja i restauració.

 

Un any més s'han sortejat 5 entrades dobles entre les 172 persones que han participat en la convocatòria. De ben segur que han gaudit de l'espectacle de les motos i de les activitats del Circuit.

 

Minut de silenci per Ángel Nieto i Andreas Pérez

El Gran Premi de Motociclisme d'aquest any s'ha celebrat amb l'ombra de la mort tot just una setmana abans, del jove molletà de 14 anys, Andreas Pérez. El grup Moteros Montmeló va organitzar amb èxit la concentració, Party&Gasss, dissabte a la tarda en què es va fer un minut de silenci en record dels pilots traspassats aquest any.

 

Un gran nombre de persones de diferents col·lectius, van seguir l'acte de la lectura del manifest i el minut de silenci que va donar pas a un estrident soroll de motors en record dels dos pilots.

 

Acampada 2018

Enguany s'ha dut a terme una nova edició de l'Acampada MotoGP als terrenys de Can Guitet i terreny adjacent a l'autopista AP7. Es tracta d'un esdeveniment organitzat de forma directa per l'Ajuntament de Montmeló, en el que hi treballen personal de l'Ajuntament i 39 persones contractades de la Borsa de treball de Montmeló.

 

Aquest any, s'han superat les previsions amb un total de 1.558 campistes, que han assistit amb 175 motos; 163 cotxes; 351 tendes; 140 autocaravanes i 81 furgonetes. L'acampada ha comptat amb tots els serveis bàsics d'un càmping i una zona de socialització amb música i quatre food trucks.

 

Aquest ha estat el 5è any que l'Ajuntament s'ha encarregat de l'organització de l'acampada i ha pogut copsar l'alt grau de satisfacció dels campistes, així com la consolidació d'aquesta activitat com a espai de referència durant la celebració del Gran Premi de MotoGP.

 

MotoGP Festival

Aquest 2018 van tornar els concerts al Pedregar. Sota l'organització de Rock'n'Rock i amb la col·laboració de l'Ajuntament i de Mundo Especial, divendres i dissabte del Gran Premi de Motos, un gran escenari ocupava l'esplanada del Pedregar. Divendres van començar Los Átomos que seguits dels Celtas Cortos van posar música a la nit. Dissabte va ser el torn dels Rocking Horse que seguits dels Mojinos Escozíos que van actuar davant 4000 persones.Data de modificació: 26/06/2018 15:50:40