Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:08  |  30/09/2022

Data i hora oficial

El temps

EL CONCURS 'POSA'T EN JOC' JA COMPTA AMB DUES GUANYADORES

  • Les dues primeres guanyadores del concurs 'Posa't en Joc'

    Les dues primeres guanyadores del concurs 'Posa't en Joc'

21/6/2018

Oficina de Català de Montmeló (CPNL) - Esclat i l'Oficina de Català de Montmeló van començar fa dues setmanes la segona edició del concurs "Posa't en Joc", un joc que promociona l'ús del català en els espais de vida quotidiana com és un supermercat.

Durant el mes de juny, cada divendres es penja una pregunta general o centrada en Montmeló a fi que els clients deixin la resposta a l'urna que hi ha a la recepció del supermercat. Així cada dissabte, una mà innocent, qualsevol client que s'acosti a l'establiment, serà qui agafarà de l'urna la butlleta de la persona guanyadora. Qui guanya el concurs pot passar per l'establiment a recollir un lot de productes del supermercat Esclat, d'aquesta manera, a més de fer la compra, hom pot tenir un premi extra de productes.

A hores d'ara els organitzadors del joc ja han donat dos premis. Quins ingredients necessitem per fer una picada per afeigr-la al rostit? Aquesta era la primera pregunta que havien de resoldre les persones participants. Durant una setmana els usuaris del supermercat van emplenar la butlleta amb la resposta correcta per tirar-la a l'urna. La Susanna S. va ser la primera guanyadora.

 

Sabeu quins ingredients necessitem per fer la picada? Aquesta va ser la segona pregunta del concurs. Malgrat la gran participació, no totes les respostes eren correctes, és a dir, hi havia qui no sabia quins eren els ingredients bàsics per fer una picada al rostit. Tot i així, una mà innocent va triar la guanyadora i ha passat per l'establiment a recollir el seu premi: una bossa de l'Esclat amb productes de la botiga.

 

  • Oficina de Català de Montmeló
  • Plaça de la Vila, 1 - Tel. 93 572 00 00 (ext. 144)
  • montmelo@cpnl.cat


Data de modificació: 26/06/2018 12:47:11