Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:50  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

A MONTMELÓ, ESTEM DE FESTA!

  • Programa de Festa Major Montmeló 2018

    Programa de Festa Major Montmeló 2018

28/6/2018

Ja tenim el programa de la Festa Major Montmeló 2018. Durant aquests dies previs, podrem fullejar totes les sèries d'activitats que s'han organitzat per a aquests quatre dies de festes. El programa té una sobre coberta violeta que conté la campanya NO és No. La portada interior és una picada d'ullet estètic al bestiari i personatges històrics, amb la figura del capgròs de Manel Mir i, també és una picada d'ullet al Trencadís, que enguany celebra el seu desè aniversari.

 

SALUTACIÓ DE FESTA MAJOR

 

Quan arriba el solstici d'estiu, Montmeló comença a preparar la seva Festa Major. Un moment de comunió col·lectiva, expressió del que som com a poble.

 

L'evolució ha marcat els darrers anys, l'evolució en les activitats amb la clara voluntat de creació de protocols generadors una nova identitat. Reinventem-nos, és el paraigua dinàmic que ens ha permès i ha de permetre continuar mantenint viu l'esperit de transformació de la nostra festa.

 

L'any passat recordàvem al pregoner, Manel Mir. Aquest any i seguint el protocol establert, reconeixerem una persona?, un projecte?, un col·lectiu?, dijous a la plaça amb el toc d'inici ho descobrireu.

 

D'aquí poc estarem de festa, per viure i gaudir, per a sortir de la monotonia, per compartir estones i activitats amb veïns i veïnes, per fer d'aquests dies uns dies diferents, desinhibits, inoblidables.

 

La Festa Major és la festa de totes i tots i ens convida a participar-hi. Perquè?, perquè és una oportunitat única al llarg de l'any, perquè moltes persones i entitats esmercen un gran esforç per a que sigui un èxit de participació, perquè estem compromesos amb el nostre veïnat, perquè, en definitiva, estem construint, també, des de la festa, el nostre futur col·lectiu.

 

L'organització de la Festa se suma a la campanya "No és no", una campanya que pretén prevenir i sensibilitzar per erradicar el masclisme, les agressions i la violència sexual a l'espai públic. Actituds masclistes i LGTBIfòbiques no han de tenir lloc a la nostra societat.

 

Així doncs sortim al carrer, fem-lo nostre, amb civisme, pensant que és un espai per a tothom, en el que hi tenim dret, però també el deure de cuidar-lo.

 

Gràcies a totes i tots que la feu possible! Molt bona Festa Major!

 

Antoni Guil, Alcalde de Montmeló

 Data de modificació: 28/06/2018 20:44:02