Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:50  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

INSTAL·LATS DISSET PEDALS ALS CONTENIDORS DE REBUIG

  • Instal•lats disset pedals als contenidors de rebuig

    Instal•lats disset pedals als contenidors de rebuig

20/6/2018

Amb aquesta instal·lació tots els contenidors disposen de pedal. Des de la posada en funcionament del sistema de contenidors de càrrega lateral a finals del 2014, s'han anat fent un seguit de canvis i modificacions tenint en compte els comentaris de la ciutadania i de l'empresa responsable de la recollida.

 

Així, al llarg d'aquests tres anys, s'ha canviat la ubicació d'alguns d'ells i, fins i tot, el canvi de sentit de la circulació per facilitar-ne la recollida.El darrer canvi que s'ha produït ha estat la instal·lació de 17 pedals dels contenidors de rebuig de càrrega lateral. Amb aquesta actuació totes les àrees i contenidors del municipi estan habilitats facilitant-ne així l'obertura i l'accés pel servei de recollida d'escombraries.

 

Amb el sistema de contenidors de càrrega lateral s'han augmentat les àrees de recollida selectiva, s'ha reduït la contaminació acústica, el temps i el consum energètic en el procés de recollida i descàrrega de contenidors i s'ha aconseguit un canvi en l'estètica de l'espai públic, la millora de la neteja i una correcta ordenació dels punts de recollida.Data de modificació: 21/06/2018 20:01:38