Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:44  |  17/08/2022

Data i hora oficial

El temps

LA CIUTADANIA DE MONTMELÓ VA VOTAR MASSIVAMENT LES PROPOSTES DE PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS A LA CARPA MUNICIPAL

  • Gran participació de la ciutadania per a votar els pressupostos participatius

    Gran participació de la ciutadania per a votar els pressupostos participatius

22/6/2018

L'Ajuntament de Montmeló va aprofitar la 13a Fira del Comerç com a plataforma de sortida per donar a conèixer a la ciutadania els primers Pressupostos Participatius que s'elaboren a la nostra localitat.

 

L'espai de la carpa de l'Ajuntament de Montmeló va ser durant tot el dia un costant anar i venir de persones que van aprofitar la jornada per votar els projectes dels Pressupostos Participatius de Montmeló. Al final del dia 358 persones van exercir el seu dret a vot. Aquesta xifra representa gairebé un 5% del cens de possibles votants majors de 16 anys; una xifra molt elevada en comparació a altres processos participatius realitzats en municipis de característiques semblants a Montmeló. L'alta participació demostra l'interès que aquest procés participatiu ha despertat en la ciutadania.

 

Aquest procés de votació segueix obert durant tot el mes de juny a tres equipaments municipals: L'OAC, al Casal de la Gent Gran i la Torreta. Un cop es tanqui el vot presencial, totes les dades es buidaran en una plataforma on-line, perquè d'aquesta manera no hi hagi vots duplicats, i durant el mes de juliol s'obrirà el vot per internet.

 

Al mes de setembre està previst donar a conèixer els resultats finals i els projectes escollits per la ciutadania per dur a terme. Recordem que el pressupost global dels Pressupostos Participatius 2018 és de 150.000 €.Data de modificació: 27/06/2018 10:19:08