Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:44  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

LA 13a FIRA DEL COMERÇ OMPLE LA PLAÇA DE LA QUINTANA

  • Aspecte de la plaça de la Quintana durant la celebració de la Fira del Comerç 2018

    Aspecte de la plaça de la Quintana durant la celebració de la Fira del Comerç 2018

  • Autoritats locals i president de la UBCM a l’estand del Trencadís

    Autoritats locals i president de la UBCM a l’estand del Trencadís

  • Actuació de l’Escola de Ball Antonio i Fuensanta durant la Fira

    Actuació de l’Escola de Ball Antonio i Fuensanta durant la Fira

18/6/2018

La 13a Fira del Comerç, Artesania i Entitats de Montmeló, torna a la plaça de la Quintana amb una gran participació de públic durant tota la jornada. L'organització va valorar molt positivament aquesta edició que va finalitzar amb l'actuació del grup Catfolkin.

 

Quaranta-una carpes expositores de comerços i entitats locals i tretze estands d'artesania, van estar presents a la plaça de la Quintana durant el passat 2 de juny a la celebració de la 13a edició de la Fira del Comerç de Montmeló. El retorn a aquesta ubicació i el bon temps, va afavorir l'èxit de públic durant tot el dia que la UBCM ha valorat en un augment aproximat d'un 15% respecte a l'edició passada.

 

La Quintana va tenir una ocupació gairebé plena en les hores del migdia i durant la tarda, coincidint amb les actuacions de les entitats locals a l'escenari. Es van combinar exhibicions de caràcter cultural i d'entitats esportives, a més de l'espectacle infantil del grup La Belluga. Les actuacions a l'escenari de la Fira la va tancar el conegut grup Catfolkin.

 

Els espais de la carpa central, dedicats al comerç d'automoció i de restauració, van centrar l'atenció de les persones visitants que van optar en gran nombre per quedar-se a dinar al recinte firal.

 

La valoració global d'aquesta edició de la Fira del Comerç, Artesania i Entitats per part de l'organització ha estat molt positiva. Durant la posterior reunió realitzada amb departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, la UBCM ha manifestat la satisfacció absoluta pel transcurs reeixit de la jornada, tant en l'àmbit organitzatiu com en el de participació de públic. Ja s'està treballant per dur a terme una nova edició l'any que ve i millorar si calen alguns aspectes d'aquesta 13a Fira.Data de modificació: 21/06/2018 19:51:38