Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:31  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

HA SORTIT EL BUTLLETÍ MUNICIPAL CRÒNICA 013 DEL MES DE JUNY

  • Crònica 013 juny 2018

    Crònica 013 juny 2018

  • Crònica 013 juny 2018

    Crònica 013 juny 2018

21/6/2018

EDITORIAL: Montmeló aposta per eradicar el masclisme en els espais d'oci de la Festa Major

 

A partir del dijous 28 de juny i fins al diumenge dia 1 de juliol, Montmeló tornarà a gaudir de la festa més important del nostre poble, la Festa Major.

Encetem aquesta Festa Major en línia a la dels darrers anys, amb la col·laboració i participació ciutadana del grup de treball Reinventem-nos i del grup de cultura popular. Una forma de participar de la festa major des del compromís i amb una visió global en la qual es procura trobar activitats i dinàmiques perquè durant la festa hi hagi espais i continguts en els que tothom tingui cabuda.

 

Aquest any, en el programa podeu observar petits canvis respecte a les anteriors edicions. Aspectes com incloure una festa de l'escuma infantil, són fruit d'aquestes consideracions incloses i compartides des de l'enquesta de participació de l'any anterior i del grup de treball Reinventem-nos. Tant en el programa imprès, com en la web de l'Ajuntament, es podrà respondre a l'enquesta sobre la Festa Major per opinar, suggerir i participar i d'aquesta manera que sigui el més representativa possible.

 

Una altra novetat d'enguany és que la contraportada del programa està dedicada a la campanya, "No és No". Aquesta campanya de prevenció i de sensibilització, posa l'accent en la necessitat de treballar per eradicar el masclisme, les agressions i les violències sexuals als espais públics d'oci. És a dir, es pretén fer visible i denunciar les violències que de vegades tenen lloc en els espais públics, sovint en uns contextos d'oci, on la normalització d'actituds masclistes i LGTBIfòbiques, no han de tenir lloc.

 

Aprofitant l'avinentesa, voldria agrair la implicació de les entitats del municipi, siguin de caràcter esportiu, social o cultural, ja que són part important en el programa. No voldria oblidar aquelles persones que a títol individual també col·laboren abans, durant i després en la nostra gran festa, per fer gaudir a tots d'aquests dies tan especials.

 

I per finalitzar, voldria convidar a tota la ciutadania de Montmeló a participar i gaudir d'aquests dies d'alegria, amb els amics, la família i el veïnat. És la millor manera d'enriquir la Festa Major.

 

Ariadna Ojeda, regidora de Festes i Tradicions

 Data de modificació: 22/06/2018 15:48:44