Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:19  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

FINALITZA EL PROJECTE ERASMUS+ QUE HA PERMÈS A L'ALUMNAT DE L'INS MONTMELÓ VIATJAR A ALEMANYA, FINLÀNDIA, ITÀLIA I GALÍCIA

  • Grup d'alumnes i professorat que han participat en el prograna Erasmus+

    Grup d'alumnes i professorat que han participat en el prograna Erasmus+

19/6/2018

El 31 de maig va finalitzar el projecte internacional "Erasmus + Horitzó al futur". Aquest projecte becat en la seva totalitat pel Programa Fons Europeu i que ha durat tres anys, ha permès viatjar a altres països, un total de 39 alumnes de batxiller de l'Institut de Montmeló.

 

Durant aquests tres anys, l'alumnat boja han realitzat experienzas d'intercanvi amb alumnes de Finlàndia, Itàlia, Alemània i Galícia. A cada viatge es treballava diferents aspectes educatius: la comunicació, la resolució de problemes i la projecció i creació d'una empresa.

 

A més dels aspectes purament acadèmics, els alumnes han manifestat la seva satisfacció personal perquè a més tornen amb l'experiència adquirida en l'aprenentatge de l'anglès, el el coneixement d'aspectes i cultures que no coneixien i també alguns d'ells ha fet nous amics més enllà de l'entorn de l'institut.

Mariam valorava molt positivament la importància de treballar en grup amb persones de cultures diferents. Mayte i Ahinoa han après nous valors i com preparar i exposar en públic activitats i treballs. Paula es queda amb l'experiència del sistema educatiu finlandès, encara que se li va fer molt curta la seva estada allà.

Marta Butjosa i Javier Navarro, el professorat encarregat d'aquest projecte valoren el projecte Erasmus + com una gratificant experiència per a alumnes i professors, on totes les persones que han participat han tornat enriquits i amb nous valors, fruit de l'intercanvi entre cultures diferents. Mentre els alumnes miren les fotografies i els treballs realitzats, el professorat ja treballa per incloure novament l'Institut de Montmeló en una altra edició d'Erasmus +.Data de modificació: 21/06/2018 19:27:39