Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:26  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

COL·LABORA EN LA INVESTIGACIÓ DEL CÀNCER INFANTIL: POLSERES CANDELA

  • Polseres Candela

    Polseres Candela

23/6/2018

David Sánchez, impulsor de l'associació Pulseras Candela, va ser un dels cinc finalistes dels Premis Vallesà de l'Any.

 

Arran del lliurament d'aquest premi a la Polivalent, la regidoria de Salut de l'Ajuntament ha iniciat una campanya de venda de polseres Candela que recapta diners per a la recerca i investigació del càncer infantil. Des del passat 2 de juny fins al dia d'avui ja s'han aconseguit gairebé 600 € amb la venda d'aquestes polseres solidàries.

 

La Torreta i l'Ajuntament seran, durant aquests dies previs a la Festa Major, els dos punts de venda de les polseres Candela, a més de vendre també el mocador de Festa Major.

 

 

Sobre "Pulseras Candela"

Les Polseres Candela són l'esforç de moltes famílies i amics amb un objectiu comú, la investigació del càncer infantil a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

La història va començar a mitjans del 2013 amb Candela, una nena ingressada a l'Hospital Sant Joan de Déu per leucèmia. Per omplir les llargues hores que passava l'hospital, una voluntària li va ensenyar a fer polseres amb fils de color. Poc temps després, dos de les seves amigues, la Mariona i Daniela, van decidir donar el nom de CANDELA a les polseres i van tenir la idea de muntar una parada en el seu poble per recaptar diners per a la investigació del càncer infantil.

Va ser tot un èxit i aviat es van implicar els seus amics i familiars en la producció de les polseres per ajudar-les.

A poc a poc, moltes altres famílies de la 8a planta d'Onco-hematologia s'anaven sumant al projecte, convençuts que la investigació és una via d'esperança per tractar el càncer infantil, i l'eina imprescindible per a un millor diagnòstic, tractament i seguiment de els pacients.

Avui dia, molts grups i entitats col·laboren en la fabricació i / o distribució de les polseres Candela: escoles, llars d'avis, associacions de veïns, botigues, clubs esportius ...

Tot aquest moviment solidari, que van començar els nostres petits valents (els xipirons), s'ha anat consolidant amb el pas del temps gràcies a tantes mans amigues i l'esforç de totes les famílies implicades, a més del suport incondicional de l'Obra social Sant Joan de Déu .

Tots els donatius recaptats passen directament al laboratori de recerca de l'Hospital Sant Joan de Déu a Esplugues (Barcelona).

En l'actualitat les famílies hem legalitzat aquest projecte com a Associació sense ànim de lucre Polseres Candela, per tal de preservar els nostres valors i objectius i per donar transparència a les nostres accions.

 Data de modificació: 26/06/2018 08:30:29