Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:39  |  08/08/2022

Data i hora oficial

El temps

SEGUEIXEN A BON RITME LES OBRES D'INTEGRACIÓ DE LA LLOSA DEL SOTERRAMENT

  • obres obres d'integració de la llosa del soterrament

    obres obres d'integració de la llosa del soterrament

20/6/2018

Les obres de la primera fase d'integració de la llosa del soterrament segueixen segons la planificació prevista. Actualment s'està finalitzant l'execució dels diferents espais segons la geometria projectada i ja es comencen a veure els primers volums que caracteritzarà la integració d'aquest cèntric espai.

 

Sobre la llosa es poden veure les feines d'impermeabilització de la plataforma i els accessos a l'equipament del Centre Juvenil, mentre que al carrer Miquel Biada podem veure com es perfila el nou espai que conformarà la urbanització de l'exterior del centre juvenil. En aquest sentit, aviat començaran les feines d'enderroc de l'antiga casa del ferroviari, propietat d'Adif i la creació d'una rampa d'accés que permetrà accedir des de la part baixa del carrer a sobre la llosa.

 

La Brigada Municipal ha aprofitat les obres per a dur a terme el canvi de la canonada que abasteix el primer tram d'habitatges del carrer Miquel Biada, substituint les antigues canonades de fibrociment per canonades de PEAD.

 

Paral·lelament, s'estan fent les gestions necessàries davant dels organismes oficials per tal de poder regar les zones enjardinades del soterrament amb aigua provinent del freàtic de la zona.Data de modificació: 21/06/2018 19:28:07