Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:25  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

DISSABTE EN FAMÍLIA A MONS OBSERVANS

  • Taller infantil "Vols ser arqueòleg?" a Mons Observans

    Taller infantil "Vols ser arqueòleg?" a Mons Observans

12/6/2018

A més del Gran Premi de MotoGP, les activitats culturals i de lleure continuen a Montmeló. Aquest és el cas de "Mons Observans en família", una activitat estiuenca i de caràcter familiar per a realitzar amb els infants cap al tard.

 

Tal com és habitual, el tercer cap de setmana de mes (concretament el dissabte 16 de juny) estarà dedicat al públic familiar, amb activitats especialment destinades als infants i joves d'entre 3 i 12 anys (Mons Observans en família). La proposta també combina la visita teatralitzada amb un taller (en aquest cas el taller d'arqueologia) i es complementarà amb un berenar romà servit pel  restaurant Can Candelich. Aquest mateix dissabte, a les 21,30 h, se celebrarà la ja tradicional Marxa nocturna de Sant Joan que, organitzada pel Club Atletisme Montornès, acabarà amb una visita lliure al jaciment de Mons Observans il·luminat.

Finalment, durant el mes de juliol se celebrarà la sisena edició de les Nits d'estiu a la romana, amb un interessant programa d'activitats (tertúlies literàries, observació d'estrelles i costel·lacions, tast de cuina romana, etc.) que tenen com a fil conductor l'antiguitat clàssica. La novetat d'enguany serà un espectacle de petit format (Gladius i Medulina) inspirat en el teatre de titelles romà i produït per la companyia genovesa de teatre.

Us hi esperem!

Informació i inscripcions:Data de modificació: 14/06/2018 19:34:07