Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:33  |  20/04/2021

Data i hora oficial

El temps

JUNY, EL MES DELS FESTIVALS DE FI DE CURS

  • Un món de música - EMM

    Un món de música - EMM

31/5/2018

La Sala Polivalent de Montmeló acull un total de 7 festivals de fi de curs, entre escoles i entitats locals. L'Escola Municipal de Música obrirà aquest diumenge la sèrie de festivals de fi de curs que tindran lloc al llarg del mes de juny a Montmeló.

 

"Un món de música" és el títol d'enguany del concert que realitzaran l'alumnat i el professorat de l'escola de música local. El fil conductor seran músiques famoses inspirades en diferents llocs del món. Com ja és habitual, el concert serà al migdia i es preveu un ple absolut de la sala. Dissabte 9 de juny, els infants de l'EMM realitzaran la cantata "Fer-se gran" a la sala de la Concòrdia.

Aquest mateix diumenge dia 3, a la tarda serà el torn de l'entitat Divertiment, que a més aprofitarà per recollir aliments i diners per a Càritas Parroquial Montmeló. Les tres escoles privades de dansa i música del municipi també realitzaran els respectius concerts de fi de curs, a partir del diumenge 10 de juny. Pel que fa a la resta d'entitats, el dia 17 serà el torn de l'Esbart dansaire i el 22 tancarà la ronda de festivals de música el Casal de la Gent Gran.

A aquesta prolífica activitat musical, cal sumar els actes de lliurament de premis i orles de l'Institut de Montmeló. Tot això com a preludi de les actuacions musicals de l'Espai Jove de Festa Major en el privilegiat entorn dels Jardins de la Torreta.

Sense cap mena de dubte, la Torreta es tornarà a convertir en el centre neuràlgic de les activitats culturals i festives del municipi.Data de modificació: 06/06/2018 14:28:55