Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:59  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

PARTICIPA EN LA MOSTRA FOTOGRÀFICA "SUPERANT BARRERES"

  • 10è aniversari del Trencadís

    10è aniversari del Trencadís

25/5/2018

El centre ocupacional El Trencadís de Montmeló enguany celebra el seu 10è aniversari. Entre altres activitats us proposem que participeu en la mostra de fotografia que volem fer amb motiu del nostre aniversari i que exposarem per la Festa Major al museu i el mes de juliol a la biblioteca municipal.

'Superant barreres' és el lema del 10è a l'aniversari del Trencadís. Les barreres són obstacles externs que impedeixen o dificulten avançar. Les barreres poden ser físiques, socials, morals, legals, mentals, socioeconòmiques, etc. L'objectiu d'aquesta mostra fotogràfica és fer una exposició d'imatges en la qual es vegi com es poden superar aquestes barreres.

Les imatges poden ser reals o bé metafòriques, però sempre amb un contingut i valor estètic. Us animem a agafar la càmara fotogràfica, sortir al carrer i captar aquesta imatge.

 

La data límit de lliurament de fotografies serà diumenge 10 de juny de 2018. Podeu enviar-la a fotomontmelo@gmail.com o bé la podreu lliurar a l'estand que l'entitat Associació de la Fotografia de Montmeló tindrà la Fira d'entitats del dissabte 2 de juny.Data de modificació: 31/05/2018 17:36:46