Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:21  |  17/10/2021

Data i hora oficial

El temps

CONVENI ENTR INCASOL Y L'AJUNTAMENT DE MONTMELÓ PER A PROMOURE EL DESENVOLUPAMENT D'HABITATGE AMB PROTECCIÓ OFICIAL

  • Carles Sala, secretari d’Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat, Antoni Guil, alcalde de Montmeló i Damià Calvet, director de l’INCASÒL.

    Carles Sala, secretari d’Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat, Antoni Guil, alcalde de Montmeló i Damià Calvet, director de l’INCASÒL.

21/5/2018

L’alcalde de Montmeló (Vallès Oriental), Antoni Guil, el secretari d’Habitatge i Millora Urbana del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Carles Sala, i el director de l’Institut Català del Sòl, INCASÒL, Damià Calvet, van signar el passat 18 de maig un conveni de col·laboració per al desenvolupament d’habitatge amb protecció oficial al municipi de Montmeló.

 

El conveni preveu l’elaboració d’un estudi sobre la demanda d’habitatge existent a Montmeló per a determinar el futur desenvolupament d’habitatge amb protecció oficial al municipi. Aquest estudi tindrà en compte l’anàlisi de les necessitats d’habitatge realitzat per al Pla Territorial Sectorial de l’Habitatge respecte la demanda existent, la projecció de llars i els objectius definits pel municipi de Montmeló.

 

Per la seva banda, l’Ajuntament disposa de dues finques, situades al Sector Nord de Montmeló i al carrer Joan Maragall respectivament, que cedirà a l’INCASÒL en cas de programar-se els futurs habitatges de lloguer al municipi.Data de modificació: 23/05/2018 19:06:31