Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:22  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

EL TRENCADÍS GUANYA EL PREMI VALLÈS VISIÓ 2018

  • Foto de grup de les persones guardonades en els Premis Vallès Visió 2018

    Foto de grup de les persones guardonades en els Premis Vallès Visió 2018

  • El Centre Ocupacional El Trencadís, de Montmeló, va ser el guanyador del Premi Vallès Visió 2018

    El Centre Ocupacional El Trencadís, de Montmeló, va ser el guanyador del Premi Vallès Visió 2018

18/5/2018

El Teatre Can Rajoler, de Parets es va omplir de gom a gom divendres 11 de maig per celebrar el 8è. aniversari dels premis Vallès Visió. Les solistes children de l’escola de dansa Elite Dance van ser les encarregades d’obrir la gala.

 

Una festa conduïda pel responsable d’informatius de la televisió, Albert Maspons, que es va vretransmitir en directe per Vallès Visió. A banda del lliurament de premis, a la festa també van tenir lloc les actuacions musicals, la dansa i les imatges de la cara més desconeguda i íntima del canal televisiu.

 

El primer guardó va ser el de Martorelles. L’alcalde del municipi, Marc Candela, va  lliurar aquesta distinció a la Unión Cultural Andaluza de Martorelles.

 

El Centre Ocupacional El Trencadís, de Montmeló, va ser el guanyador del Premi Vallès Visió 2018 del municipi. L’alcalde, Antoni Guil, va destacar la gran tasca social que realitza aquesta entitat.

 

Montornès, de la mà del seu alcalde, José A. Montero, va premia els 30 anys de la Colla de Dracs i Diables del municipi.

 

Sergi Mingote, alcalde de Parets, va reconèixer la tasca de la Comissió de Festes de Parets amb el Premi Vallès Visió 2018.

 

Per últim, l’alcalde de Mollet i president del Consorci que gestiona aquesta televisió, va premiar els 25 anys d’història dels Castellers de Mollet.

 

A banda del lliurament dels premis, a la gala també es va veure les actuacions d’Elite Dance, de la banda Friday Mood de l’Escola d’Estudis Musicals Maria Grever, del grup Background Noise, de l’Escola Municipal de Música de Parets, i del guanyador del Talent Parets 2017, Patrick Ressende.Data de modificació: 23/05/2018 18:50:40