Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:44  |  27/10/2020

Data i hora oficial

El temps

ÚLTIMS DIES PER SOL·LICITAR LA SUBVENCIÓ PER AL PAGAMENT DE LLOGUER ANY 2018

  • Convocatoria subvencions lloguer

    Convocatoria subvencions lloguer

  • Oficina Local d'Habitatge de Montmeló

    Oficina Local d'Habitatge de Montmeló

27/6/2018

El 18 de maig es va obrir la convocatòria de les subvencions per al pagament del lloguer per a l'any 2018. El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 29 de juny de 2018.

 

En el cas de Montmeló, les sol·licituds presencials es podran presentar a l'Ajuntament fins el dijous 28 de juny, ja que l'Ajuntament romandrà tancat de cara al públic divendres 29 de juny, per festivitat local (Festa Major).

Les persones que encara no hagin presentat la solucitud el mateix dia 29 de juny, podran anar a les oficines del Consell Comarcal del Vallès Oriental, al carrer Miquel Ricomà 46, de Granollers.

 

Cal destacar que respecte a l’any 2017 s’han introduït les novetats següents: 

  • Ingressos computables declaracions IRPF exercici 2016.
  • Excepcionalment en el supòsit que la persona sol·licitant o algun membre de la unitat de convivència hagi tingut durant l’any de la convocatòria un canvi significatiu s’admetran els ingressos de l’any 2018 de la unitat de convivència.
  • L’import mensual del lloguer a la demarcació de Barcelona no pot superar els 600 €/mensuals (inclosos imports de renda, els endarreriments de la renda, els imports corresponents a la repercussió de les obres de millora, de l’impost dels béns immobles-IBI, i la taxa pel servei de recollida d’escombraries). Excepcionalment l’import pot arribar a 900 €/mensuals, només per a casos de famílies nombroses corresponentment acreditades.

 

Les persones interessades que tinguin dubtes o que vulguin que es repassi la documentació (recordem que han de portar tota la documentació original), caldrà sol·licitar cita prèvia a l’Oficina Local d’Habitatge de Montmeló, en horari d'atenció al públic (dimarts i dijous, de 16 a19 h)

 Data de modificació: 28/06/2018 20:43:25