Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:07  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

MOTOGP DESEMBARCA AL CIRCUIT PER PROVAR EL NOU TRAÇAT

  • MotoGP 2017 al Cricuit Barcelona-Catalunya

    MotoGP 2017 al Cricuit Barcelona-Catalunya

19/5/2018

Entrades disponibles a partir de 8 euros. Accés gratuït amb l’entrada del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP, carnet d’Abonat i Oficial. 

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Mundial de Motociclisme, que es troba a ple rendiment amb la temporada de curses del 2018, farà una parada de dos dies al Circuit de Barcelona-Catalunya. El 22 i el 23 de maig, els pilots de MotoGP™ es donaran cita al traçat català després de la disputa del Gran Premi de França amb l’objectiu de rodar pel nou traçat i el nou asfalt.

 

Abans del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™, que se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de juny al Circuit, els amants de les motos tindran l’oportunitat de veure rodar els seus ídols. A més, l’accés serà gratuït per a totes les persones que disposin de la seva entrada del GP, Abonats i Oficials del Circuit, així com els menors de 12 anys. Tots els aficionats podran satisfer la seva curiositat, ja que hi ha entrades a la venda pels dos dies de proves. El preu és de 8 euros un dia i 12 euros dos dies (despeses de gestió no incloses).

 

Tots aquells que encara no disposin de la seva entrada per viure la setena cita del Mundial a les instal·lacions catalanes, poden descomptar-se el valor de l’entrada del test al comprar l’entrada del Gran Premi. La promoció és vàlida a Taquilles durant els mateixos dies de proves (22 i 23 de maig). No és acumulable a altres descomptes, excepte modalitats Júnior i Sènior.

 

Recordar que les modificacions al traçat català, que responen als requeriments de la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) per a millorar la seguretat i que compten amb el consens de la Federació Internacional d’Automobilisme (FIA), han consistit en l’ampliació de l’escapatòria del revolt 13 de MotoGP™ (abans revolt 12), així com el reasfaltat íntegre de la pista.

 

Accessos al Circuit

Es podrà accedir per la Porta 1 i presenciar els tests des de les Tribunes B, G, C i Principal.

Els cotxes es podran estacionar al pàrquing A1.Data de modificació: 18/05/2018 13:39:43