Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:56  |  27/10/2020

Data i hora oficial

El temps

L’HABITATGE DE PROTECCIÓ OFICIAL I EL FUTUR TANATORI DE MONTMELÓ VAN SER ELS PRINCIPALS PUNTS DEL PLE MUNICIPAL D’ABRIL

  • Ple ordinari del mes d'abril

    Ple ordinari del mes d'abril

11/5/2018

El Ple d’abril aprova un conveni pel desenvolupament d’habitatge de protecció oficial de lloguer i la possibilitat de construït un tanatori a tocar del pont del Raiguer.

 

El Ple del mes d’abril va debatre dos punts de rellevància. El primer per a donar compte del conveni amb l’Incasòl i l’Agencia catalana de l’habitatge pel desenvolupament d’habitatge de protecció oficial en règim de lloguer, aprovat prèviament per la junta de govern local i per l’òrgan de govern de l’Incasòl.

 

Aquest conveni compromet a l’Incasòl a fer un estudi de la demanda de lloguer a Montmeló i a promoure, d’acord amb les conclusions, habitatge protegit de lloguer durant l’any 2019. L’ajuntament s’obliga a cedir parcel·les ja urbanitzades per a tirar endavant aquetes promocions.

 

El segon punt aprovat amb el vot favorable de PSC i ERC i contrari del grup d’ICV-EUiA va ser el de l’aprovació provisional de la modificació puntual del planejament per a possibilitar la construcció d’un tanatori a una parcel·la de titularitat municipal situada a tocar del pont del Raiguer, entre el riu i el carrer que du als horts públics.

 

A més d’aquests dos punts es van presentar cinc mocions de diversa naturalesa i pels tres grups municipals, totes aprovades per unanimitat. La primera relativa a la demanda de compliment del compromís de dotar pressupostàriament les mesures previstes al pacte d’Estat contra la violència de gènere, aquesta presentada conjuntament per tots els grups. Una sobre la universalització dels serveis sanitaris i la lluita contra les llistes d’espera, presentada pel PSC, dos d’ICV-EUiA, la primera en relació a les ratis d’alumnes a les aules catalanes, tant d’educació infantil i primària, com a secundària obligatòria i la segona sobre el dret a morir dignament.

 

Per últim, el grup d’ERC va presentar una moció sobre la criminalització que el govern de l’Estat està fent del comitès de defensa de la república, defensant al temps les mobilitzacions, la protesta, la desobediència pacífica, resistent i no violenta.Data de modificació: 17/05/2018 20:15:42