Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:41  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

'FEM DISSABTE' AL RIU BESÒS

  • Grup de persones que van participar a la campanya de neteja del riu Besòs "Fem dissabte"

    Grup de persones que van participar a la campanya de neteja del riu Besòs "Fem dissabte"

15/5/2018

El matí de dissabte 12 de maig, una trentena de veïns i veïnes van participar en la campanya de Let's Clean Up Europe amb el nom de "Fem dissabte al riu Besòs". La jornada va consistir en una passejada des de l'aiguabarreig del riu Besòs fins a la desembocadura del riu Tenes, on es va realitzar una agradable passejada mentre es recollien els residus.

 

Entre els residus recollits al llarg de la jornada va trobar: tovalloletes humides, compreses i tampons, bastonets de les orelles; components de material electrònic procedents del robatori de la deixalleria municipal per extreure el coure o ferro, on un cop extrets aquests els llencen a la llera del riu, com ara: televisors, microones; diferents residus domèstics que es llencen des de la carretera, com és el cas de llaunes i bosses, i els residus procedents dels horts il·legals a la llera del riu, bidons, plàstics, filats, ... Tot plegat, i gràcies a tots els participants, va suposar omplir 4 contenidors de 1100 litres. Els residus es van dur a la deixalleria municipal.

 

La jornada va finalitzar a les 12.30 hores en el parc del Sant Crist on l'Associació de Veïns del Barri de Sant Crist havien preparat un esmorzar per a totes les persones que van participar a la neteja.Data de modificació: 17/05/2018 20:04:37