Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:37  |  18/04/2021

Data i hora oficial

El temps

EL GRAN PREMI DE FÒRMULA 1 EN XIFRES D’OCUPACIÓ

  • Cerimònia de les banderes amb la participació d'infants de Montmeló

    Cerimònia de les banderes amb la participació d'infants de Montmeló

  • Plantada de Gegants al Circuit amb la participació de la colla de Montmeló

    Plantada de Gegants al Circuit amb la participació de la colla de Montmeló

15/5/2018

Al marge del que és purament la competició esportiva dins el circuit, amb l'arribada del Gran Premi de Fórmula 1, el municipi rep una nombrosa quantitat de visitants en tres dies. Tot plegat comporta un elaborat dispositiu que es coordina des de l'Ajuntament i aplega cossos de policia, protecció civil, companyies d'autobusos, RENFE Rodalies i persones contractades per a cobrir els diferents serveis que s'ofereixen.

 

Segons les dades de RENFE, hi ha hagut un total de 45.000 cancel·lacions al llarg del cap de setmana, 11.000 divendres, 14.000 dissabte i 20.000 al llarg de diumenge, a l'estació de Montmeló. Les persones usuàries del tren són la clientela potencial durant aquests dies. Montmeló s'hi aboca per tal de donar servei: des de l'arribada a l'estació, personal d'informació adrecen als visitants fins a la parada d'autobusos llançadores que es troba a la plaça d'Ernest Lluch o els assenyalen el camí per arribar fins al Circuit. Aquest és el setè any consecutiu que es presta aquest servei.

 

El departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament ha gestionat les demandes de personal de restauració i neteja del Circuit de Barcelona-Catalunya per treballar aquests dies. El nombre de persones contractades se situa al voltant de les 130, amb un increment substancial de contractació en els llocs vinculats als serveis de restauració.


Presència de Montmeló al Gran Premi

Les diverses empreses que s'han adreçat a la Borsa de Treball segueixen valorant molt positivament el servei prestat des de l'Ajuntament i confien a ocupar un nombre similar de persones per al Gran Premi de MotoGP. La gestió d'aquestes ofertes de treball ha propiciat també l'ocupació dels candidats en altres tasques i dies més enllà dels dos grans premis.

 

D'altra banda, 20 alumnes de les escoles de primària de Montmeló van ser els protagonistes de la cerimònia de les banderes, abans d'iniciar-se el Gran premi de Fórmula 1 d'enguany. Per la seva part, la colla de Geganters i grallers de Montmeló, van ser també presents, fent ballar a la Montse i el Malús en diferents zones de les instal·lacions del Circuit.

 Data de modificació: 17/05/2018 19:57:04