Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:17  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

EL MUSEU DE MONTMELÓ US CONVIDA A CELEBRAR LA NIT I EL DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS

  • Dia Internacional dels Museus

    Dia Internacional dels Museus

  • Nit dels Museus 2018

    Nit dels Museus 2018

17/5/2018

Aquest cap de setmana 19 i 20 de maig el Museu de Montmeló i l'assentament romà Mons Observans es vestiran de festa per celebrar la Nit i el Dia Internacional dels Museus amb un munt d'activitats engrescadores pensades per a tots els públics.

 

Nit dels Museus - El dissabte 19 de maig , a 2/4 de 10 del vespre, el museu obrirà les seves portes amb una visita teatralitzada nocturna (Museum Nocte) en la qual podreu descobrir com vivien les persones que  habitaren aquestes terres a l'època romana i contemplar, rere les vitrines, els objectes arqueològics recuperats als principals jaciments romans de Montmeló (la vil·la romana de Can Massot i l'assentament romà de Can Tacó). Acabada la visita, podreu conèixer i practicar un dels jocs preferits dels emperadors de l'antiga Roma imperial (les tabes, precedents dels daus) i tastar un deliciós vi de roses elaborat segons una recepta de 2.000 anys d'antiguitat.

Diadels Museus - El diumenge 20 de maig serà el torn de Mons Observans que celebrarà el Dia Internacional dels Museus amb un jornada de portes obertes dedicada a Les Floralia, les festes dedicades a Flora, deessa romana de les flors, els jardins i la primavera. Les activitats començaran a les 10 del matí amb un itinerari de descoberta de l'entorn natural de la muntanya de les Tres Creus que partirà dels Pous de Glaç i continuarà fins al jaciment on, a les 11 en punt està previst que comenci al taller de corones florals romanes. Acabat el taller es farà una visita teatralitzada al recinte arqueològic de Mons Observans.

 

Per a totes dues jornades es demana inscripció prèvia, ja que els tallers i activitats organitzades tenen les places limitades.


Informació i inscripcions:



Data de modificació: 17/05/2018 15:50:45