Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:48  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

L'ALUMNAT DE CATALÀ PER A ADULTS VISITEN LA BIBLIOTECA

  • Alumnat de català per a adults del Bàsic 1 visiten la biblioteca

    Alumnat de català per a adults del Bàsic 1 visiten la biblioteca

9/5/2018

Oficina de Català de Montmeló (CPNL) - EL'alumnat de català per a adults "Bàsic 1" han fet una classe diferent a la biblioteca de Montmeló: han practicat el català i han après a buscar els llibres que els interessa a través dels mitjans que ofereix la biblioteca.

La directora de la biblioteca, Fina Bassons, ha fet una presentació del poble fins a centrar-se en la biblioteca de Montmeló. En parlar de la biblioteca els ha informat del servei que ofereix, l'extensa col·lecció de llibres (40000 volums), de material d'àudio (10000 entre cedés i altres formats) i hemeroteca (1163 documents). També ha mostrat la distribució de l'espai dividit en zona d'adults, zona infantil i espai d'internet i per acabar els ha explicat el funcionament del servei de préstec, el carnet i els diferents recursos digitals.


La darrera part de la visita ha servit per posar en pràctica la informació disponible en els prestatges i el sistema decimal en què es basen les biblioteques, amb la qual cosa es demanava als alumnes que cerquessin material ben divers entre les prestatgeries a fi de localitzar el material d'acord amb el que demanava la professora. Així mentre uns buscaven un manual de com aprendre a tocar guitarra, altres havien de buscar una guia de viatge, o una novel·la, o un llibre de lectura fàcil.

 

Alumnat de català per a adults del Bàsic 1 visiten la biblioteca

 

Ha estat una activitat on a més de practicar la llengua, s'havia de posar en pràctica la informació que se'ls havia explicat. És una manera interessant i molt amena per conèixer aquest servei ofert entre l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona.

 

  • Oficina de Català de Montmeló
  • Plaça de la Vila, 1 - Tel. 93 572 00 00 (ext. 144)
  • montmelo@cpnl.cat


Data de modificació: 09/05/2018 13:08:22