Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:36  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

ELS VALLESANS PODRAN VEURE LA FORMULA1 PER NOMÉS 10 €

  • Formula1 al Circuit

    Formula1 al Circuit

7/5/2018

La promoció té com a objectiu apropar l’F1 a la comarca, amb aquest preu únic per a l’entrada del divendres del Gran Premi, tot aprofitant les Festes de l’Ascensió.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya fa un pas més per tal d’apropar la Fórmula 1 a la comarca, i llança una promoció especial per a tots els vallesans tot aprofitant les Festes de l’Ascensió. Aquesta acció posa a l’abast de totes les persones residents al Vallès Oriental poder viure en directe la jornada del divendres del Formula1 Gran Premio de España Emirates 2018, dia 11 de maig, per només 10 €.

 

Durant aquesta jornada, el Circuit de Barcelona-Catalunya celebrarà les dues primeres tandes  d’entrenaments lliures de la màxima categoria d’automobilisme, la Fórmula 1, i de la Porsche Mobil 1 Supercup, a més dels entrenaments lliures i qualificatius del FIA Formula 2 i de la GP3 Series. L’entrada vinculada a aquesta promoció és per la Tribuna E, però com habitualment, el divendres els aficionats podran moure’s lliurement pel Circuit i veure l’acció de la pista des de qualsevol de les tribunes del recinte, així com també gaudir d’un programa d’activitats i d’animació pensat per a totes les edats.

 

Els tiquets associats a aquesta promoció es podran adquirir a les taquilles del Circuit de Barcelona-Catalunya el mateix divendres 11 de maig, mostrant un document d’identitat (DNI o passaport), on consti un dels municipis del Vallès Oriental com a lloc de residència.

 

Les modalitats Júnior i Sènior, o altres descomptes, no són acumulables a aquesta promoció; i els menors de 12 anys podran accedir gratuïtament.Data de modificació: 08/05/2018 15:45:11