Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:34  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

EL MUSEU DE MONTMELÓ AL MERCAT D'ESCAPADES

  • Els emperadors també hi jugaven

    Els emperadors també hi jugaven

4/5/2018

Dissabte 5 de maig el Museu de Montmeló participa en el Mercat d'Escapades de Barcelona per presentar les novetats de la programació de primavera – estiu del mateix museu i de l'assentament romà Mons Observans.

El museu forma part de l'estand del Consell Comarcal del Vallès Oriental, juntament amb altres equipaments i establiments turístics de la comarca com el Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu, el Museu Thermalia de Caldes de Montbui i l'Hotel Molí de la Torre de Bigues i Riells.

El Mercat d'Escapades és una fira organitzada per l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya que pretén ser un aparador de les activitats turístiques que es poden trobar a Catalunya. Se celebra al Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf) durant tot el cap de setmana. L'espai expositiu està dividit segons les principals destinacions turístiques del país (Costa Brava; Pirineus, Val d'Aran i Terres de Lleida; Terres de l'Ebre i Costa Daurada i Barcelona).

A més de promocionar les activitats, el Museu de Montmeló també presenta a la carpa central del mercat, un taller de jocs romans per a totes les edats intitulat "Els emperadors també hi jugaven". Es tracta d'una de les novetats de la programació de 2018 que es tornarà a representar el dia 19 de maig dins les activitats de La Nit dels Museus a Montmeló i els dies 2 i 9 de juny a Mons Observans. Us hi esperem!Data de modificació: 05/05/2018 21:01:57