Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:34  |  16/07/2019

Data i hora oficial

El temps

MONTMELÓ PARTICIPA EN LA SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS AMB UNA JORNADA DE NETEJA AL RIU BESÒS

  • Fem dissabte al riu Besòs

    Fem dissabte al riu Besòs

5/5/2018

Aquest dissabte 12 de maig torna "Fem dissabte" al riu Besòs, una jornada de neteja del riu tota per tal d'extreure la brossa i els residus que es troben acumulats a la llera.

Aquesta activitat s'emmarca dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, sota el nom de "Let's Clean Up Europe". Es tracta de realitzar una sèrie d'accions a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Les persones interessades a realitzar aquesta jornada de neteja estan convocades a les 9.30 hores a la plaça de la Vila i tots plegats aniran a netejar el riu Besòs. S'accedirà per la zona de l'aiguabarreig del riu Besòs a l'alçada del pont, enfront de les pistes de pàdel, i s'anirà caminant aigua a baix pel tram dret del riu Besòs. Hi haurà dos trams: el primer a l'alçada de la deixalleria (tram fàcil) i el segon on conflueix al riu Tenes (tram complicat).

Cap a les 12 hores, les persones col·laboradores aniran al parc de Sant Crist on l'Associació de Veïns del Barri de Sant Crist prepararan un esmorzar.

Recordar que per realitzar aquesta activitat es recomana inscripció prèvia, per correu electrònic a mediambient@montmelo.cat o bé per telèfon al 95 572 00 00 (extensió 148).Data de modificació: 07/05/2018 09:31:30