Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

18:19  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

MAIG, MES DE PREINSCRIPCIONS ALS CENTRES EDUCATIUS DE MONTMELÓ

 • Escola Bressol la Fireta

  Escola Bressol la Fireta

 • G2M Montmeló

  G2M Montmeló

 • Escola Municipal de Música de Montmeló

  Escola Municipal de Música de Montmeló

 • Preinscripcions a La Fireta i a l'INS Montmeló

  Preinscripcions a La Fireta i a l'INS Montmeló

9/5/2018

Després de període de preinscripció corresponent a les escoles de Primària i a l'ESO, ara és el torn a l'Escola Bressol La Fireta, a l'Institut i molt aviat a l'Escola de Música i al Centre de Formació d'Adults de la G2M.

A Montmeló, des del passat 30 d'abril i fins a l'11 de maig, està el període de preinscripció a l'Escola Bressol La Fireta. La documentació s'ha de presentar a l'OAC de l'Ajuntament en horari d'atenció al públic.

Per la seva banda, l'INS Montmeló obrirà les preinscripcions per cursar Batxillerat i pel cicle mitjà de Perruqueria i Estètica, del 14 al 25 de maig. En aquest cas la documentació es presentarà al mateix centre educatiu, durant l'horari de secretaria.

Pròximament informarem de les dates de preinscripcions així com de l'oferta formativa de l'Escola Municipal de Música i del Centre de Formació d'Adults a la G2M. El CFA de Montmeló donarà informació sobre els cursos que realitzaran a partir d'octubre, durant de la segona quinzena de maig. Totes les persones interessades poden informar-se dimarts de 15 a 20 hores i dimecres de 9 a 14 hores, a partir del 14 de maig, a les oficines de la G2M.Data de modificació: 09/05/2018 08:50:16