Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:53  |  16/04/2021

Data i hora oficial

El temps

CIRCUIT I ART, UNITS PELS GRANS PREMIS

  • Cartell Formula 1 2018

    Cartell Formula 1 2018

  • Cartell MotoGP 2018

    Cartell MotoGP 2018

1/5/2018

El traçat català aposta per dos pintors locals per crear la imatge oficial dels Grans Premis d’F1 i MotoGP.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya ha decidit trobar la fusió perfecta entre art i motor. Per primer cop ha apostat per pintors locals per tal de crear la imatge oficial del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA EMIRATES 2018 i la del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™.

 

Sempre fidel a la voluntat d’innovar i de reinventar-se constantment, i després d’albergar 27 edicions d’F1 i 22 de MotoGP™, els Grans Premis d’aquest 2018 compten amb imatges molt especials a càrrec dels pintors Juan Carlos Ferrigno i Ángel Uranga. En tots dos casos, quadres que amaguen al seu darrere una història: una cura, una textura i una visió que difícilment es pot trobar en una fotografia.

 

Juan Carlos Ferrigno ha estat l’encarregat de dissenyar la imatge oficial d’F1 amb la gestió de Pam deSis, sota la direcció d’Antoni Xamaní Icart. Argentí d’origen assentat a Barcelona des de fa tres dècades, Ferrigno és, a més de pintor i il·lustrador, un aficionat al món del motor i tot un referent dins del sector. Mitjançant l’ús de la pintura acrílica busca perspectives diferents de les que es poden veure a través de la televisió o de les revistes per plasmar l’essència d’aquest esport.

 

La cita del Campionat del Món de MotoGP™, en canvi, compta amb una obra d’art com a imatge creada per Ángel Uranga, un conegut del món del motociclisme. La seva tècnica, que es basa en utilitzar simultàniament l’oli i l’aigua, ha resultat en un quadre del qual es desprèn tota l’emoció, la igualtat i la velocitat de les motos durant les seves curses.Data de modificació: 07/05/2018 15:37:05