Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:54  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

1700 PERSONES ES MULLEN PER L'ESCLEROSIS MÚLTIPLE AL CIRCUIT

  • Mou-te per l'esclerosi múltiple

    Mou-te per l'esclerosi múltiple

  • Mou-te per l'esclerosi múltiple

    Mou-te per l'esclerosi múltiple

  • Mou-te per l'esclerosi múltiple

    Mou-te per l'esclerosi múltiple

30/4/2018

L’objectiu del Mou-te és conscienciar a la població sobre aquesta malaltia, que afecta actualment 7.500 persones a Catalunya.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- Prop de 1.700 persones van participar ahir al Mou-te per l’Esclerosi Múltiple, la cursa solidària que la  Fundació Esclerosi Múltiple organitza al Circuit de Barcelona-Catalunya. L’objectiu del Mou-te és conscienciar a la població sobre aquesta malaltia, que afecta actualment 7.500 persones a Catalunya.

 

En aquesta edició els fons recaptats es destinaran a l’esclerosi múltiple infantil perquè, tot i que l’EM normalment es diagnostica en persones d’entre 20 i 40 anys, una part reduïda de persones, entre un 3 i un 10%, es diagnostiquen durant la infància. “Estem molt contents de la resposta que hem tingut un any més. El Mou-te és la cursa solidària més antiga de Catalunya, un esdeveniment esportiu que ha aconseguit mobilitzar gent de totes les edats competint juntes per aquesta causa amb l’objectiu de millorar les condicions de vida dels afectats”, ha explicat Rosa Masriera, directora executiva de la Fundació.

 

Els guanyadors

La jornada va començar a les 9h i ho va fer amb la cursa de bicicletes de 20 km, després la de patins de 10 km i finalment les curses atlètiques. A la cursa de 5 km, els guanyadors van ser Eloi Cabezas i Bea Cantero, i Enrique Luque i Ana Abuin van arribar els primers a la cursa de 10km.

 

Finalment, el Mou-te va acabar amb la Milla Fundació Esclerosi Múltiple. Aquesta cursa és la més emotiva perquè permet aplegar a moltes persones amb Esclerosi Múltiple que caminen o corren els 1.609m. Aquest any, com a novetat, ha participat a la Milla un equip format per un grup de joves amb esclerosi múltiple.

 

Durant tota la jornada, malgrat la pluja, els assistents van poder gaudir d’activitats lúdiques per a tota la família: tallers, karts, rocòdrom i foodtrucks.

 

L'Ajuntament de Montmeló col·labora de manera activa en aquest esdeveniment solidari any rere any. L'alcalde Antoni Guil ha corregut un any més la cursa atlètica en la distància de 5 km i també ha estat present durant l'entrega de premis.Data de modificació: 02/05/2018 14:05:44