Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:39  |  06/05/2021

Data i hora oficial

El temps

L'OFICINA DE CATALÀ S'APUNTA A LA FESTA DE SANT JORDI

  • L'Oficina de Català de Montmeló a la Diada de Sant Jordi

    L'Oficina de Català de Montmeló a la Diada de Sant Jordi

  • L'Oficina de Català de Montmeló a la Diada de Sant Jordi

    L'Oficina de Català de Montmeló a la Diada de Sant Jordi

24/4/2018

Oficina de Català de Montmeló (CPNL)  Aquest dilluns Montmeló ha gaudit d'una tarda plena d'activitats per celebrar la diada de Sant Jordi: han actuat la colla de gitanes, els petits i els grans dels tallers de percussió de la Torreta i els alumnes de l'escola de Música. També hem pogut escoltar una versió diferent de la llegenda i s'ha viscut un gran ambient lúdic i festiu.

 

La ciutadania de Montmeló ha gaudit de la festa fent una ullada a les parades de roses, de llibres, a les botiguetes d'objectes de regal, al taller de flors i a la parada de l'Oficina de Català (OC), que havia organitzat un petit joc de preguntes relacionades amb Sant Jordi per saber si la gent sabia com es deia Jordi en basc, o bé quin país té el seu nom derivat de Jordi entre algunes de les propostes.

 

Els concursants havien d'emplenar la butlleta i tirar-la a la bústia per poder guanyar unes entrades al teatre aquest dissabte al vespre a la Sala Polivalent de Montmeló. L'obra que s'hi representarà és El metge de Lampedusa, de Xicu Masó.

 

A més, a la parada hom ha pogut visitar un petit racó dedicat a Pompeu Fabra per commemorar el seu 150è any del naixement, on en poques paraules s'ha mostrat la tasca que va fer el nostre lingüísta per acosegir del català una llengua normativa.

 

  • Oficina de Català de Montmeló
  • Plaça de la Vila, 1 - Tel. 93 572 00 00 (ext. 144)
  • montmelo@cpnl.cat

 Data de modificació: 25/04/2018 20:20:15