Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:06  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

UN CAMPUS D’ESTIU PER A JOVES I PETITS AL ROCCO’S CAMP

  • Rocco’s Camp

    Rocco’s Camp

27/4/2018

En quatre tandes durant el mes de juliol, nens d’entre 5 i 15 anys podran gaudir de les motos i de l’off road des de qualsevol nivell amb monitors de categoria.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)  El traçat ‘off road’ situat dins del recinte del Circuit de Barcelona-Catalunya, Rocco’s Ranch, ha dissenyat un campus d’estiu pels més petits que contempla tot tipus de modalitats: Dirt Track, Flat Track, Motocross i Enduro. El Rocco’s Camp oferirà formacions de pilotatge aptes per a qualsevol nivell, des de principiant fins a federat.

 

Durant tot el mes de juliol, les instal·lacions esportives acolliran quatre tandes de campus, cadascuna de diumenge a divendres, que començaran el primer dia del mes. Els nens viuran una experiència completa de la mà d’autèntics professionals del món de la moto. Entrenadors com ara Ricky Cardús, pilot del Mundial de Moto2 durant més de cinc anys; i Ferran Cardús, campió d’Espanya de Dirt Track i SuperMotard.  

 

A banda del vessant formatiu que es realitzarà cada matí, al campus hi haurà diversió en grans dosis. Precisament per la seva proximitat amb el Circuit de Barcelona-Catalunya, els nens podran fer tot tipus d’activitats. Tandes de karts, passejades en bicicleta pel traçat mundialista, tallers de nutrició, tallers de mecànica... Cada tanda de campus acabarà amb una acampada en un entorn únic: el Circuit de Barcelona-Catalunya de nit, només per a ells. Però no tot succeirà dins del recinte; els esports nàutics i la platja també tindran el seu protagonisme un cop per setmana.

 

El Rocco’s Camp és un projecte pensat perquè els més petits es diverteixin a la vegada que aprenen amb els valors que es desprenen d’aquest esport: amistat, companyerisme i esforç. Per exemplificar-ho, res millor que la visita d’esportistes d’elit i les seves pròpies experiències.

 

Per assistir al campus no és necessari disposar de moto pròpia. Només es necessiten les ganes i la predisposició a passar un estiu únic.

 Data de modificació: 25/04/2018 18:49:47