Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:47  |  28/10/2020

Data i hora oficial

El temps

OBERTES LES INSCRIPCIONS PER LES 24 HORES DE CATALUNYA DE MOTOCICLISME

  • 24 Hores de Catalunya de Motociclisme

    24 Hores de Catalunya de Motociclisme

  • 24 Hores de Catalunya de Motociclisme

    24 Hores de Catalunya de Motociclisme

  • 24 Hores de Catalunya de Motociclisme

    24 Hores de Catalunya de Motociclisme

26/4/2018

Del 6 al 8 de juliol, el Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà la 24a edició de la mítica prova.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)  El Circuit de Barcelona-Catalunya ja ha obert les inscripcions per les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme. La mítica prova de resistència se celebrarà al traçat català el cap de setmana del 6 al 8 de juliol en la que serà la seva 24a edició. Els participants que vulguin prendre part en aquesta tradicional cita podran inscriure’s fins al 15 de juny.

 

Cal recordar que des del 2016, les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme arrenquen a les 12h i que els equips, juntament amb els seus corredors, poden escollir lliurement els pneumàtics que volen utilitzar, ampliant així el ventall de possibilitats de la cursa i assegurant l’emoció als espectadors fins a la bandera de quadres.

 

Els pilots podran competir en equips formats per un mínim de 3 pilots i un màxim de 4, sempre i quan tinguin una llicència anual o d’una sola prova: Catalana, Única, FIM o FIM Europa (els pilots amb llicència FIM o FIM Europa hauran de presentar obligatòriament l’autorització de sortida de la seva Federació). Els relleus s’hauran de realitzar cada dues hores com a màxim ja que cap pilot podrà rodar més de dues hores consecutives. A més, seguint amb un dels grans atractius de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, la sortida serà en espiga, al més pur estil “Le Mans”.

 

Les primeres tandes lliures opcionals pels participants es realitzaran el 27 de juny, amb l’opció de completar l’entrenament durant tot el dia, mig dia o una hora.

 Data de modificació: 03/05/2018 11:06:07