Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:51  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

LA TERCERA EDICIÓ DEL BICIRCUIT FESTIVAL CULMINA AMB UN GRAN AMBIENT

  • BiCircuit Festival

    BiCircuit Festival

  • BiCircuit Festival

    BiCircuit Festival

  • BiCircuit Festival - Activitats infantils

    BiCircuit Festival - Activitats infantils

23/4/2018

Un cap de setmana dedicat a les bicicletes del qual han pogut gaudir tots els públics. L’equip Wolfpro – Optica Rissol s’ha coronat vencedor de les 24 Hores Madform BiCircuit.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló) Per tercer any consecutiu, el Circuit de Barcelona-Catalunya ha volgut cedir tot el protagonisme a les bicicletes amb un cap de setmana molt especial pels amants d’aquesta modalitat i de l’esport en general. Novament, el BiCircuit Festival ha culminat amb èxit de participació i amb un gran ambient festiu. Dues grans proves molt diferents sobre l’asfalt, les 24 Hores Madform BiCircuit i la Folding Friends, a més de les competicions de la Federació Catalana de Ciclisme; i un pàdoc temàtic que ha acollit activitats diverses per a tots els públics.

 

Un total de 66 equips acceptaven el repte de rodar de forma ininterrompuda durant tot un dia. Les 24 Hores Madform BiCircuit, que prenien la sortida a les 10.00 h del dissabte, han deixat imatges i moments únics, especialment quan la nit queia sobre el Circuit. L’equip Wolfpro – Optica Rissol (T4 Masculí) amb un temps de 24:05:49.257 i 187 voltes fetes s’ha imposat després de pedalar més ràpid que cap altre participant. El conjunt vencedor estava integrat per Oscar Baró, Albert Subirats, Jordi Dalmau i Edgar Baró. Destacar també el paper protagonitzat per Andon Stefanoy Stanmirov, que en solitari ha conquerit la categoria solo masculí, firmant un temps de 24:15:10.064 en 178 voltes. 

 

Tot just acabar la competició estrella del cap de setmana, les bicicletes plegables prenien el relleu a la pista amb la cursa Folding Friends. Els participants han sortit a l’estil Le Mans ben mudats. Amb vestits i corbates han completat un total de tres voltes al traçat. A més de tot això, les competicions de la Federació Catalana de Ciclisme han rematat el programa de proves.

 

Amb lliure accés al pàdoc, els assistents comptaven amb diferents propostes. Els més petits han pogut aprendre i gaudir amb una activitat d’educació vial a càrrec del Servei Català de Trànsit, un circuit dissenyat per a les bicicletes. Un altre circuit, en aquest cas de Bike-Trial, ha acollit competicions. Un laberint fet amb inflables i activitats d’equilibri han completat les opcions disponibles aquest cap de setmana. Data de modificació: 25/04/2018 18:17:37