Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

11:03  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

MOU-TE PER L'ESCLEROSI MÚLTIPE - ÚLTIMS DIES D'INCRIPCIÓ ONLINE

 • Mou-te per l'esclerosi múltiple

  Mou-te per l'esclerosi múltiple

 • Mou-te i aconsegueix aquesta samarreta

  Mou-te i aconsegueix aquesta samarreta

 • Mou-te i guanyar una bicicleta exclusiva

  Mou-te i guanyar una bicicleta exclusiva

 • Els pilots Dani Clos i Ricky Cardús, padrins del Mou-te per l’esclerosi múltiple

  Els pilots Dani Clos i Ricky Cardús, padrins del Mou-te per l’esclerosi múltiple

22/4/2018

Aquest diumenge 29 d'abril, tornen al Circuit Barcelona-Catalunya de Montmeló, les curses de la campanya "Mou-te per l'esclerosi múltiple".

 

Ebguany, ja tenim la samarreta del Mou-te 2018. Tots els participants de la cursa ja sigui en la modalitat atlètica, de bicicletes o de patins, pel sol fet de participar-hi tindran aquesta samarreta tècnica de dues textures i de dos tons. A més, tots els participants rebran també una bossa amb obsequis dels col·laboradors i patrocinadors. Apunta't-hi i emporta’t la bossa i la samarreta!

 

Aquest dijous a les 20.00 hores tanquem les inscripcions online. Si encara no t’has inscrit al Mou-te, no apuris! No obstant, diumenge tindràs una última oportunitat per apuntar-t’hi abans de començar la cursa. El preu d’inscripció diumenge serà de 15€.

 

 
Mou-te en família
El ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’ és una cursa per a tota la família i per a totes les edats que se celebrarà el 29 d’abril al Circuit de Barcelona-Catalunya. Hi trobaràs curses atlètiques, de patins i de bicicletes en la modalitat de distància llarga i curta i també inflables, rocòdrom, bicicletes, karts, tallers i molt més. Mou-te i apunta’t-hi!

 
I pots guanyar una bicicleta exclusiva
Si t’inscrius al Mou-te amb la modalitat Premium entraràs al sorteig d’aquesta bicicleta elèctrica Rayvolt Cruzer de tecnologia innovadora i valorada en 3.000€. La bicicleta combina un estil vintage amb un disseny inspirat amb les motocicletes dels 60 i se sortejarà el 29 d’abril al Circuit de Barcelona-Catalunya. Fes-te Premium i que la sort t’acompanyi!

 

Els pilots Dani Clos i Ricky Cardús, padrins del Mou-te per l’esclerosi múltiple

Dani Clos i Ricky Cardús són els padrins de la cursa solidària més antiga de Catalunya: el ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’. Els dos pilots apadrinen la cursa del Circuit Barcelona-Catalunya juntament amb una trentena de joves amb esclerosi múltiple, que diumenge recorreran la Milla FEM. El Mou-te té curses atlètiques, de bicicletes i de patins per a totes les edats i nivells. Mou-te i busca la teva cursa!Data de modificació: 25/04/2018 19:29:38