Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:08  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

I CRITÈRIUM CLÀSSIC MONTMELÓ

  • I Critèrium Clàssic Montmeló

    I Critèrium Clàssic Montmeló

  • I Critèrium Clàssic Montmeló

    I Critèrium Clàssic Montmeló

25/4/2018

L’Associació Clàssic Club Montmeló organitza pel proper dissabte, 28 d’Abril el I Critèrium Clàssic Montmeló, prova de regularitat oberta a un màxim de 60 vehicles clàssics de més de 25 anys.

 

La prova s’iniciarà a les 16 hores a la plaça de la Quintana,  on els participants prendran la sortida en intervals d’un minut per recórrer la ruta de 240 km que passarà per una vintena de municipis del Vallès Oriental i del Maresme, incloent un tram dins del Circuit de Barcelona-Catalunya.  La jornada acabarà a la Sala Polivalent, on es farà el lliurament de premis  i el sopar amb tots els participants i organitzadors.

 

El I Critèrium Clàssic Montmeló és prova de regularitat no competitiva, això vol dir que els participants hauran d’anar seguint un Road Book per carreteres obertes al transit i respectant el Codi de la Circulació. Els temps dels diferents vehicles seran cronometrats a través d’una aplicació de GPS, havent també punts de control horari on es segellaran els carnets de ruta. Serà guanyador l’equip que més s’aproximi al temps “0” en les diverses categories, és a dir, el que faci els temps més aproximats als marcats pel Clàssic Club Montmeló.

 

Montmeló esdevé així el segon municipi desprès de Cardedeu en organitzar una prova de regularitat de clàssics al Vallès Oriental.

 Data de modificació: 25/04/2018 14:21:09