Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:56  |  01/07/2022

Data i hora oficial

El temps

MÉS DE 1.600 € RECOLLITS A LA XOCOLATADA SOLIDÀRIA PER A LA RECERCA DEL CÀNCER INFANTIL

  • Xocolatada solidària

    Xocolatada solidària

19/4/2018

Les quatre AMPES de Montmeló, organitzadores de la xocolatada solidària el passat dia 16 de març, a més d’agrair la gran participació  i col·laboració que hi va haver, volen fer públiques les dades de participació i de recaptació d’aquesta jornada festiva i solidària, en la que tothom va ballar al ritme que marcava l’Antonia Blanchart.

 

Un cop s’han recollit i comptabilitzat els donatius dipositats a les guardioles repartides per diversos comerços del poble, gràcies a la col·laboració de la UBCM, les xifres finals de la Xocolatada Solidària són molt significatives.

 

Més de 600 persones van passar , en un moment o altre per la Plaça de la Quintana. Es van “despatxar” unes 450 racions de xocolata, el que suposa prop de 100 litres. Pel set de maquillatge que van muntar les alumnes i professores del CFGM de Bellesa i estètica de l'Institut Montmeló van passar un total de 77 nens i nenes. Es van vendre 99 racions de “roscos” , elaborats pel grup de “iaies”, i un total de 261 tiquets per al sorteig de lots alimentaris cedits per comerços de la UBCM.

 

Tot això dona finalment una recaptació total de 1604,07 € que aniran destinats íntegrament al Centre d’investigació del càncer infantil de l'Hospital de Sant Joan de Déu.Data de modificació: 15/02/2019 17:48:35