Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:04  |  01/07/2022

Data i hora oficial

El temps

MONTMELÓ S’ADHEREIX AL PROJECTE "NO PUC ESPERAR!"

  • No puc esperar

    No puc esperar

21/4/2018

"No puc esperar" és el nóm d'un projecte pensat per a facilitar el dia a dia de les persones que per un problema mèdic, no contagiós, necessiten utilitzar urgentment un lavabo.

 

Els destinataris d'aquesta iniciativa són els pacients amb malalties inflamatòries intestinals (malaltia de Crohn i colitis ulcerosa), els pacients ostomitzats o colectomitzats, els pacients sotmesos a cirurgia per un càncer de recte, i tots aquells pacients que els metges col·laboradors amb el projecte considerin que cal incloure.

 

Aquesta iniciativa fou creada l'any 2013 per l'Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU Catalunya) i la Unitat de Malalties Inflamatòries Intestinals (MII) de l'Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta. 

 

Des d’ACCU Catalunya s'arriba a acords de col·laboració amb establiments i equipaments perquè autoritzin l'ús dels seus lavabos de manera gratuïta i al més ràpidament possible  als portadors de les targetes “No puc esperar!”.

 

El projecte compta amb el suport del Consell Consultiu de Pacients del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, de la Societat Catalana de Digestologia,  de l'Institut Català de la Salut  i de GETECCU (Grupo Español de Trabajo en Enfermedad de Crohn y Colitis Ulcerosa).

 

A Montmeló hi ha més de 20 establiments adherits, a banda dels equipaments municipals, centres escolars i El Trencadís, s'hi han adherit també els comerços: Peluquería Tania, Restaurant Nou Tropical, Cal Paco, L'Aglà, Òptica Catafal i Rosa G Assessors.

 

  • Podeu trobar tota la informació sobre el projecte i tots els establiments adherits a la web www.nopucesperar.cat


Data de modificació: 25/04/2018 13:30:24