Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:37  |  09/08/2022

Data i hora oficial

El temps

L'AJUNTAMENT PROMOU LA CREACIÓ D'HABITATGE SOCIAL AMB LA SIGNATURA D'UN CONVENI AMB L'INSTITUT CATALÀ DEL SÒL

  • Finques per habitatge de lloguer en règim de protecció oficial

    Finques per habitatge de lloguer en règim de protecció oficial

19/4/2018

La Junta de Govern Local aprova el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Institut Català del Sòl (INCASÒL) pel desenvolupament d'habitatge de lloguer en règim de protecció oficial al municipi de Montmeló.

 

Aquest conveni promourà la creació d'habitatge de lloguer social amb una fórmula on l'Ajuntament posa a disposició dues finques de la seva propietat per tal que l'INCASÒL s'encarregui del seu desenvolupament. Aquestes finques de propietat municipal, es troben a la zona de la Quintana de Baix i al Sector Nord, respectivament.

 

Durant l'any 2018, l'INCASÒL durà a terme un estudi de la demanda del nostre municipi per a 40 habitatges per una banda i uns 28 per una altra, destinats exclusivament a lloguer per a joves, gent gran i/o en situació de vulnerabilitat. Si aquest estudi és favorable, a principis de l'any 2019 s'iniciarà l'elaboració del programa, amb la redacció dels projectes i tramitacions necessàries per a convertir aquesta necessitat en una realitat.Data de modificació: 19/04/2018 19:28:59