Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:10  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

ACORDS DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL (DEL 20.03 AL 17.04)

  • Camp de futbol

    Camp de futbol

  • Camp de futbol de Montmeló - Vista aèria

    Camp de futbol de Montmeló - Vista aèria

18/4/2018

Dels acords presos per aquest òrgan de gestió en el període del 20 de març fins al 17 d'abril, destaquem l’aprovació del conveni entre l’Ajuntament i l’INCASOL per a possibilitar la construcció d’habitatge social de lloguer al nostre municipi, del que s’informa més extensament a la web municipal.

 

La Junta també ha aprovat les bonificacions per a la pràctica d’esport a entitats esportives de Montmeló, temporada 2017-2018, per un import de 1.756,78 € per un total de set esportistes, la bonificació de la quota íntegra de l'IBI del domicili habitual per al 2017 per un import de 2.459,31 per un total de setze sol·licituds, d’acord amb l’ordenança fiscal núm. 1 i finalment s'ha aprovat la concessió de 82 bonificacions de la taxa del subministrament d'aigua per a l'any 2018 de les 117 que han estat sol·licitades.

 

Per tal de dotar de personal les activitats d’estiu, a proposta de l'Àrea de serveis centrals i economia, s'han aprovat les bases per la creació d'una borsa de treball de monitoratge d'activitats fisicoesportives i lleure, a més s’ha iniciat el procés per la selecció d'un tècnic/a en informàtica amb caràcter interí i la creació d'una borsa per aquest lloc de treball.

 

La substitució de la gespa artificial del camp de futbol es un compromís de l’equip de govern, que comença a prendre forma. L’estat actual de la mateixa dificulta la pràctica del futbol en òptimes condicions i augmenta les probabilitats de lesió d’esportistes. Aquest mes la Junta de Govern Local ha aprovat el projecte tècnic realitzat per Top Consulting Esportiu, SLU, per a la substitució de l’actual gespa del camp de futbol per una de nova generació. El cost estimat, que també inclou els treballs d’adequació de l’entorn, és de 270.530,37 €. Les obres es realitzaran durant els mesos d’estiu per a no afectar l’activitat esportiva habitual. 

 

A més dels acords descrits i d’altres de gestió ordinària, cal destacar: l’encàrrec de la traducció a l’anglès i francès dels texts per a l’edició d’un segon llibre de fotografies que prepara el Centre d’Estudis; l’adjudicació dels treballs de redacció del projecte executiu de la segona fase de la reforma de la carretera BV-5003, que correspon al tram del carrer de Pompeu Fabra, des del 1r de Maig fins a Folch i Torres i que inclou la plaça de Santa Maria, carrer i parc i la plaça de Sant Isidre, a l’estudi d’enginyeria i arquitectura PAYMA COTAS ENGINEERING; el projecte d’enderroc de l’antiga escola bressol, que també va ser escola pública amb el nom de Nostra Senyora de Queralt. I finalment l’aprovació del conveni amb les perruqueries Antonia i Tania per a prestar el servei a la residencia de Can Dotras. Data de modificació: 19/04/2018 18:33:48