Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:14  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

LA MARXA NÒRDICA PROGRAMADA PER DIUMENGE PASSAT, ES REALITZARÀ AQUEST DIUMENGE 27

19/1/2019

La marxa nòrdica que es va anul·lar diumenge passat per previsió de pluja, es realitzarà aquest proper diumenge 27, a la mateixa hora.

Es tracta d'una caminada amb la tècnica de marxa nòrdica, tranquil·la, familiar i saludable a través dels camins que circumval·len la zona de Can Cabanyes i el Circuit de Velocitat. El punt de trobada i sortida de la caminada serà a les 9.30 hores, a la plaça de la Vila. És un recorregut senzill, proper i vàlid per a totes les edats.

Tot el camí està marcat amb el logotip de l'Anella que representa les potes d'un ocell, envoltat per un cercle o anella. La totalitat del recorregut és de 6,4 km. Es recomana que les persones interessades a participar en la caminada s'inscriguin per mail a salut@montmelo.cat o per telèfon: 93 572 00 00 (148).

Les persones aficionades a les caminades descobriran una zona natural amb molta varietat paisatgística. L'Anella Verda s'emmarca dins l'espai natural de Can Cabanyes i es perllonga fins al polígon del Congost de Granollers. Alguns dels espais a tenir en compte són els diferents boscos del Circuit, la bassa de Can Cabanyes i tot el tram del corredor fluvial del Congost.

Al llarg del passeig es podrà observar l'aiguamoll de Can Cabanyes amb la zona de canyís i les diferents espècies d'ocells i amfibis. Una altra zona sorprenent són els diferents boscos que separen el Circuit de la carretera i que és una zona que s'ha conservat des d'abans de la construcció de la instal·lació esportiva. I finalment es recorrerà el camí del riu Congost, un corredor natural i ecològic que permet el moviment de la fauna entre la serralada i el mar.

 

La marxa nòrdica tindrà lloc diumenge 20 de gener. La sortida serà a les 9.30 hores, des de la plaça de l'Ajuntament. Hi haurà servei de prèstec de pals per a les persones que no tinguin.

Inscripcions:Data de modificació: 24/01/2019 20:18:12