Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:03  |  23/04/2021

Data i hora oficial

El temps

LLUM VERDA AL 'WORLDRX OF CATALONIA'

  • Altoni Guil ha assistit a la presentació del 'WorldRX of Catalonia' 2018

    Altoni Guil ha assistit a la presentació del 'WorldRX of Catalonia' 2018

12/4/2018

Presentada la primera prova del Campionat del Món FIA de Ral·licross, que se celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya els dies 14 i 15 d’abril.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El WorldRX of Catalunya s’ha presentat avui a la seu del RACC de Barcelona. Per quart any consecutiu, el Circuit de Barcelona-Catalunya acull el Campionat del Món FIA de Ral·licross, que enguany torna a celebrar la primera prova de la temporada. Els propers dies 14 i 15 d’abril, torna l’espectacle i l’emoció amb prop d’un centenar de pilots i més de 80 curses.

 

L’acte de presentació ha estat presidit per Josep Mateu, president del RACC; Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; Maite Fandos, diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona; Vicenç Aguilera, president del Circuit de Barcelona-Catalunya; i Antoni Guil, alcalde de Montmeló. També han estat presents els germans Timmy i Kevin Hansen, de l’equip Peugeot Total; i els locals Gerard Farrés i Dani Clos, que participaran a la prova de suport, l’Open Car Cross, amb Nani Roma.

 

Vicenç Aguilera, president del Circuit de Barcelona-Catalunya, ha destacat que “estem encantats de celebrar per quart cop el Mundial de Ral·licross, i més encara sent la primera prova d’un campionat que no deixa indiferent a ningú. Tindrem moltes curses d’una intensitat espectacular, amb els cotxes exhibint-se tant a l’asfalt com a la terra. Un esdeveniment molt especial i molt proper als aficionats”.

 

A més de la representació institucional, pilots de primer nivell han volgut compartir les seves sensacions abans d’afrontar les pugnes al traçat del Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

Timmy Hansen ha explicat que “tornem com a equip oficial Peugeot i, tot i que és qüestió de temps, anirem millorant de mica en mica. El cotxe serà millor, i farem un pas endavant cap a la victòria. Els últims anys se’ns va escapar, però hem treballat molt aquest hivern així que esperem bons resultats”.

 

El seu germà i company d’equip, Kevin Hansen, encara la seva segona temporada al Mundial de Ral·licross en un traçat amb bons records per a ell. “Estic encantat de venir al Circuit. L’any 2016 vaig guanyar l’europeu així que espero seguir collint bons moments i resultats”.

 

Els aficionats podran trobar cares conegudes entre els participants de l’Open Car Cross.

 

L’ex pilot d’F1, Dani Clos, ha afirmat que “estic feliç de provar aquest concepte diferent i de poder fer-ho a casa. Sóc un pilot de circuit, d’asfalt, per tant espero adaptar-me bé”

.

Gerard Farrés també prova per primer cop l’especialitat. “Estic intentant gaudir del moment, aprendre i millorar. Són curses increïbles, amb molts avançaments, tot un espectacle digne de veure. Estic convençut que faré una cursa de més a menys, però la intenció també és passar-ho bé”.

 

Novetats 2018

El traçat del Ral·licross està situat a la zona de l’estadi del Circuit, lloc que permet que des de qualsevol seient de les quatre tribunes situades en aquesta zona, puguin oferir  la màxima visibilitat de tot el que succeeixi sobre la pista.

 

Aquest 2018 s’ha modificat el punt de sortida sota petició de la FIA. Estarà ubicada al final de la recta d’arribada del Circuit de Barcelona-Catalunya, abans del revolt CaixaBank (10). Amb aquest canvi, evidentment, el recorregut també comptarà amb un nou primer revolt, que promet molt espectacle. Finalment, també s’ha reubicat la meta. El traçat manté la mateixa ubicació tant del salt com la de la joker lap.

 

Entrades amb descompte de prevenda fins al 13/04

Les entrades pel WorldRX of Catalunya es poden comprar anticipadament a www.circuitcat.com. Tenen descompte de prevenda fins al divendres 13 d’abril, pel què es poden adquirir amb tarifes a partir de 28€ en entrades d’un dia.Data de modificació: 12/04/2018 18:21:19