Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:38  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

LA PRIMERA EDICIÓ DE DAYDREAM FESTIVAL A ESPANYA, UN GRAN ÈXIT ABANS DE COMENÇAR

  • Horari de Daydream Festival

    Horari de Daydream Festival

  • Escenari Reboot

    Escenari Reboot

  • Martin Garrix

    Martin Garrix

29/3/2018

Daydream Festival (DDF) arriba aquesta Setmana Santa (30 i 31 de març) a l'Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló, amb un gran èxit de prevenda d'entrades. Quatre escenaris, una gran escenografia i una oferta d'oci mai vista que garanteixen una experiència global inèdita al nostre país.

Daydream és una exuberant proposta artística de més de 70 Djs top de EDM, techno, house i underground entre els quals figuren el número 1 del món, Martin Garrix, el 2, Dimitri Vegas & Mike like i altres tan cotitzats com W & W, Steve Angello , Luciano, Marc Carola, Boig Diu, Martin Solveig, Nicky Romero, Joris Voorn, Dubfire etc.

El Festival se celebrarà el 30 i el 31 de març al Circuit de Barcelona-Catalunya, mes conegut com de Montmeló, on tenen lloc els grans premis de Fórmula 1 i Moto GP. DDF tindrà caps de sèrie com Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Angello, Marc Carola, Luciano, Loco Diu, W & W, Nicky Romero, Joris Voorn, Martin Solveig ...

És la primera vegada que DDF ve a Espanya i s'esperen milers de persones arribades de tot Europa per repartir-se pels seus quatre escenaris d'estils diferents i els seus més de cent mil metres quadrats de recinte.

Daydream Festival, l'icònic festival nascut a Bèlgica, desembarcarà per primera vegada a Barcelona el 30 i 31 de març de 2018 en el Circuit de Barcelona-Catalunya mes conegut com Montmeló. Quatre impressionants escenaris, els millors efectes especials, i més de 70 artistes de EDM, techno i underground són la columna vertebral d'aquest esdeveniment, un dels festivals més importants del circuit mundial que compta amb gran èxit d'assistència i ha penjat el cartell de sold-out en els seus vuit edicions anteriors. El festival assegura una experiència inoblidable per als assistents, amb els millors artistes del panorama internacional, els escenaris més espectaculars, i activitats non stop per escapar de la realitat en un impressionant entorn oníric.

MÉS DE 70 ARTISTES EN QUATRE ESCENARIS
Els artistes es dividiran en quatre escenaris: Main Dream per a les grans estrelles de EDM, el més gran i emblemàtic per representar un Castell de fantasia, Reboot i playing for the Deeps per a les figures del techno, house i underground i The Gift per les estrelles locals emergents.

Al Main Dream o escenari principal seran caps de sèrie Martin Garrix, número 1 del món i Dimitri Vegas & Mike Like situats al numero 2 del top 100 mundial de Dj Mag, autèntica "bíblia" del sector. Però a més el line up d'aquest scenario estarà ple d'artistes inigualables com Steve Angello, W & W, Martin Solveig, Sunnery James & Ryan Marcià, Nicky Romero, Kung, Lost Frequencies, Brian Cross, R3hab, Sam Feldt, Mattn, Jauz, Javi Reina , Xavi Alfaro, Neil, Hektor Mss, Brooks, Lucas And Steve.

A l'escenari Reboot es podrà seguir els sets d'estrelles com Marc Carola, Luciano, Dubfire, Boig Diu, Paco Osuna, Caleb Calloway, Leon, Stacey Pullen, Nic Fanciulli, Anna Tur, Suizer, Mr Bosco, Javi Bora, Jules Beat, Fiberroot, Suizer, etc ..

A l'escenari playing for the Deeps estaran Patrick Topping, Andrea Oliva, Joris Voorn, Digitaria, Raxon, Rebolledo, Shall Ocin, Leon, Jade, Denis Horvat, Edu Imbernon, Dj Tennis, Stephan Barnem & Marc DionigiHerr b2b Hitch, Emmett Brown, Indira Paganotto etc.

I finalment, a l'escenari The Gift en ple bosc, estaran talents emergents com Galatixx, Toneshiferz, Code Black, Phuture Noize, Luka Caro, Will Blake, Tres Mans, Carlos Chaparro, Detox i molts altres.

 Data de modificació: 29/03/2018 19:06:55