Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:08  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

'DE SIMBA A KIARA: EL TRIBUTO DEL REY LEÓN', ARRIBA A LA POLIVALENT

  • Cia. Onbeat presenta: De Simba a Kiara (tribut a Rey León)

    Cia. Onbeat presenta: De Simba a Kiara (tribut a Rey León)

7/4/2018

El musical familiar De simba a Kiara: El Tribut del Rey León, de la Companyia Onbeat, arriba diumenge 22 d'abril a la Sala Polivalent de Montmeló a partir de les 12 hores.

L'aventura salvatge més commovedora de tots els temps, per submergir l'espectador en el gran cicle de la vida. Hi ha pel·lícules i cançons que han passat a la història i que atreuen la curiositat de l'espectador en tot el món. De Sima a Kiara és una versió lliure de la història del Rei Lleó amb el qual tota la família gaudirà al ritme de la sabana africana amb tots els personatges de la pel·lícula, Sarabi, Simba, Nala, Scar, Timó, Pumba ...

La interacció amb el públic, les espectaculars veus en directe, una gran posada en escena i atractives coreografies; a més d'una presentació molt divertida amb els nostres mestres de cerimònia, asseguren una experiència inoblidable en aquest concert.
En definitiva, es podrà escoltar tots dels temes del Rei Lleó 1, 2 i 3, alguns mai cantats a Espanya. A més de comptar amb la interpretació de temes musicals de pel·lícules o del panorama pop molt conegudes, algunes d'elles per interactuar amb els espectadors. Sens dubte, un gran espectacle musical per a tota la família que no t'has de perdre.

 Data de modificació: 11/04/2018 10:13:35