Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:43  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

L'ESPAI SOCIOEDUCATIU "EL TOC" INICIA EL PROGRAMA "A BERENAR"

  • Xerrada sobre alimentació saludable al Toc (antiga estació)

    Xerrada sobre alimentació saludable al Toc (antiga estació)

25/3/2018

Catorze famílies d'nfants de l'Espai Socioeducatiu El Toc, van assistir a una xerrada sobre alimentació, la primera activitat organitzada dins del programa "A berenar".

 

Una de les actuacions del projecte, ha estat el Taller d'alimentació saludable per a les famílies dels infants. En aquest, han participat una quinzena de mares i pares amb els quals s'hi ha reflexionat sobre els hàbits alimentaris que ofereixen als seus fills i filles.

 

Durant la presentació s'ha explicat els ingredients que han de compondre una dieta saludable i els aliments que s'han d'evitar o minimitzar en la dieta dels infants per garantir un desenvolupament saludable. També s'han facilitat propostes de menús setmanals i per berenar adequades per garantir l'alimentació saludable.

 

Els pares i mares han pogut compartir inquietuds i exposar dubtes, alhora que han pres consciència sobre la importància de l'alimentació i les repercussions en el desenvolupament.

 

Aquest programa aporta un ajut econòmic al centre per tal que els infants del Toc puguin gaudir d'un berenar saludable dins del servei.Data de modificació: 24/03/2018 13:27:54