Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:20  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN ELS TALLERS MONOGRÀFICS DE CUINA

  • Taller de Sushi

    Taller de Sushi

18/3/2018

El Centre Cultural La Torreta ha organitzat un seguit de tallers monogràfic de cuina que s'estan realitzant a les instal·lacions de l'Espai Emprén de la G2M.

 

El 20 de febrer es va obrir el cicle amb un taller de sushi que es va ampliar a dues sessions, ja que van ser 35 les persones inscrites. Es va aprendre a tallar el peix, a fer l'arròs japonès i d'altres tècniques de la cuina nipona.

 

El passat 18 de març va tenir lloc el segon taller, on també s'han realitzat dues sessions, amb 35 persones més inscrites. Aquest monogràfic va ser un taller familiar, on pares, mares i infants van treballar conjuntament postres i delicatessen de xocolata. Tota una experiència per a iniciar als més petits en el món de la cuina.

 

Els pròxims tallers de cuina estan programats per les següents dates: el 17 d'abril, de 18 a 20 hores. Taller Masterpinxo, amb tots els secrets per a elaborar pinxos ben originals. Les inscripcions per aquest taller ja són obertes.

 

Per últim, el dia 13 de maig es realitzarà l'últim taller d'aquest cicle de cuina, amb el títol de,"Cuinem sa, no tot són verdures". Es tracta també d'un taller familiar amb el mateix format del taller de xocolata, on grans i petits compartiran cuina.Data de modificació: 22/03/2018 19:12:20