Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:57  |  18/09/2020

Data i hora oficial

El temps

DAYDREAM AL CIRCUIT

  • Presentació de Daydream al Circuit, amb l'alcalde de Montmeló, representants del festival Daydream i el director del Circuit Barcelona-Catalunya

    Presentació de Daydream al Circuit, amb l'alcalde de Montmeló, representants del festival Daydream i el director del Circuit Barcelona-Catalunya

21/3/2018

Els dies 30 i 31 de març tindrà lloc a l'interior del Circuit de Barcelona-Catalunya el festival internacional de música electrònica Daydream.

 

Aquest festival, originari de Bèlgica, se situarà entre les tribunes B i N del Circuit (Espai RACC) i disposarà d'un macro escenari i dues carpes addicionals que seran muntades per a aquest esdeveniment, que també comptarà amb serveis de restauració, zona de relaxament, guarda-roba, etc. A aquests serveis s'afegeix el de càmping vinculat a l'activitat en els terrenys de Can Guitet.

 

Divendres passat el director del festival, acompanyat del director del Circuit i de l'alcalde de Montmeló, va realitzar la presentació de l'esdeveniment que arriba per primera vegada a Espanya. La capacitat total de l'espai és de 18.000 persones i l'organització ja té venudes un 80% de les entrades.

 Data de modificació: 22/03/2018 19:08:04