Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:18  |  23/04/2021

Data i hora oficial

El temps

1a MARXA NÒRDICA I 25A MITJA MARATÓ

  • Més de 40 persones van realitzar la primera Marxa Nòrdica de Montmeló

    Més de 40 persones van realitzar la primera Marxa Nòrdica de Montmeló

19/3/2018

Les regidories de salut i d'esport, van organitzar el passat 10 de març la primera caminada amb la tècnica de marxa nòrdica.

 

L’objectiu d’aquesta activitat era el foment d’una vida més saludable i la iniciació en aquesta tècnica tan senzilla. Per això, abans de prendre la sortida, es va fer una breu explicació de la tècnica i posicionament del cos per a realitzar correctament aquesta disciplina que combina el trekking amb moviments simètrics, rítmics i dinàmics, amb l'ajut dels braços sobre els bastons.

 

L'activitat va comptar amb la col·laboració de la botiga de Decathlon Mollet, que va cedir els bastons per a la marxa. La distància recorreguda va ser de 5,5 km. Es va arribar fins a Montornès pel camí de la Font de Santa Caterina i es va tornar vorejant el turó de les Tres Creus. Finalment, més de 40 persones van realitzar la primera Marxa Nòrdica de Montmeló. Davant l'èxit de participació, ja s'està programant la segona edició que té previst fer el recorregut de l'Anella Verda.

 

El mes de març finalitzarà amb la 25 edició de la Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca aquest pròxim diumenge dia 25. L’atleta olímpic Jesús A.García Bragado va apadrinar el 25è aniversari de la prova durant la presentació, on es va fer un reconeixement especial a les persones, als corredors, als patrocinadors i a les institucions que han participat en les 25 edicions de Mitja. Ells són, juntament amb els milers i milers d’atletes populars (fins a 61.000 en 25 anys), l’ànima d’aquesta prova.

 

La Mitja ha estat innovadora i pionera en serveis als atletes i sobretot en les accions solidàries que es van iniciar a la 11 edició i han permès fer donacions acumulades per valor de 30.000 €. A la presentació van assistir els alcaldes dels quatre municipis participants, representants de les principals marques patrocinadores i Jordi Torrents com a representant d’esports de la Diputació de Barcelona.Data de modificació: 22/03/2018 18:52:15