Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:06  |  20/09/2021

Data i hora oficial

El temps

21 DE MARÇ, DIA MUNDIAL DE LA POESIA

  • 21 de març: Dia Mundial de la Poesia- 27a edició del Voluntariat per la llengua

    21 de març: Dia Mundial de la Poesia- 27a edició del Voluntariat per la llengua

21/3/2018

La Unesco va declarar el dia 21 de març, Dia Mundial de la Poesia, per celebrar-ho, l'Institut de les Lletres Catalanes amb la col·laboració de diverses entitats públiques i privades, organitza una gran festa de la paraula i les lletres i fomenta tot un seguit d'iniciatives, presencials i/o a través de la xarxa, arreu dels territoris de parla catalana.

Es fa la tria d'un autor o autora a qui se li encarrega un poema que és traduït a nombroses llengües, mostrant la riquesa mundial de la poesia en un joc de tornaveu poètic de gran extensió territorial (amb celebració d'Alacant a L'Alguer, i de la Franja a Puigcerdà).

A Montmeló, la celebració tindrà lloc avui a la Biblioteca Municipal La Grua. A les 20 hores es llegirà el poema de l'autor valencià Marc Granell, que és el poeta triat enguany per l'Institut de les Lletres Catalanes.

Com ja és habitual, l'activitat es complementarà amb la celebració de la 27a edició del Voluntariat per la Llengua, que seran els encarregats entre altres persones, de la lectura del poema de Granell en diferents idiomes.Data de modificació: 22/03/2018 09:50:09