Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:46  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

HA SORTIT EL BUTLLETÍ MUNICIPAL CRÒNICA 010 DEL MES DE MARÇ

  • Crònica 010 - Març 2018

    Crònica 010 - Març 2018

  • Decoració de la Setmana Cultural de l’escola Pau Casals, amb el centre d’interès del llibre “El petit príncep”

    Decoració de la Setmana Cultural de l’escola Pau Casals, amb el centre d’interès del llibre “El petit príncep”

20/3/2018

EDITORIAL - Estudiar a Montmeló, garantia de bona feina

 

Un any més estem preparats per les preinscripcions del curs vinent (2018-2019), on s'ofereixen quatre grups, tant per l'escolarització de P3 -dos a cada escola de primària- com per 1r d'ESO.

Aquest mes de març ha estat un mes on s'ha pogut gaudir de les jornades de portes obertes als centres educatius del nostre municipi. El tret de sortida el va donar l’institut, l'1 de març a la tarda. Enguany va coincidir amb la xerrada a la Sala de la Concòrdia per les famílies que s'han d'incorporar el pròxim curs a P3.

 

En el decurs d'aquesta xerrada, es va explicar als assistents els trets globals dels centres de primària i el de secundària de Montmeló i els diferents projectes que es duen a terme actualment, com a complement del qual s'estipula des del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. A la xerrada van participar les Ampes de tots els centres (Institut, Pau Casals, Sant Jordi i La Fireta) i els directors dels centres de primària, Joana Pardo i Jaume Brunet.

 

Dissabte 3 de març al matí, va ser la jornada de portes obertes de l'escola Pau Casals. El públic assistent va gaudir a més de les decoracions del centre amb motiu de la Setmana Cultural. Per la seva banda, divendres 9 de març a la tarda va ser el torn de l'escola Sant Jordi, durant l'horari lectiu, d'aquesta manera, les famílies van veure les aules on s'impartien els ensenyaments de forma habitual. En aquestes jornades, els equips directius van fer les presentacions dels aspectes diferencials de cada centre i van atendre les consultes que els assistents van formular.

 

Cal destacar la gran tasca de les Ampes per tal de donar 'acollida' a les famílies organitzant activitats molt originals durant les jornades de portes obertes. Resta pendent la jornada de portes obertes de La Fireta que se celebrarà el 14 d'abril. La Generalitat de Catalunya fa uns dies ha comunicat els terminis de presentació de sol·licituds pel curs 2018-2019 i que trobareu a la pàgina especial sobre educació d'aquesta revista.

 

Per tot això, estem en disposició d'afirmar que tenim uns centres educatius amb uns equips docents, unes instal·lacions i uns resultats de proves diagnòstiques i de competències, molt bons, que donen la tranquil·litat que qualsevol família del municipi pugui escolaritzar el seu fill i filla a Montmeló.

 

Per últim, voldria aprofitar aquestes línies per recordar-vos la importantíssima tasca d'acompanyament i suport que s'ha de desenvolupar des de casa per part de les famílies per aconseguir l'èxit educatiu dels nostres infants. El centre escolar unilateralment no pot assolir aquest objectiu, és un treball conjunt, entre la família, l'escola i l'alumne.

 

Jesús Prieto, Regidora d’Educació

 Data de modificació: 24/04/2018 12:44:25