Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:24  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

FINALITZA EL PRIMER CICLE D'ACCIONS FORMATIVES PER A ENTITATS LOCALS

  • Taller formatiu per a entitats d'elaboració de projectes

    Taller formatiu per a entitats d'elaboració de projectes

10/3/2018

Aquest 2018, des de la regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament, s'ha programat una sèrie d'accions formatives per tal d'ajudar a les entitats locals en diferents àmbits de la gestió i dotar-les de les eines bàsiques perquè puguin assolir tots els temes necessaris que se'ls hi demana des de les administracions.

 

Les primers d'aquestes actuacions han consistit en dos tallers formatius. El primer sobre comptabilitat bàsica es va dur a terme el dissabte 3 de febrer i el segon sobre la realització de projectes un mes després, el passat 3 de març.

 

Aquestes accions són subvencionades per la Diputació de Barcelona i són recursos per a la sensibilització, enfortiment i capacitació en l'àmbit de la participació ciutadana adreçats al teixit associatiu i a la ciutadania en general.

 

Un total de 17 persones de 12 entitats diferents van gaudir d'ambdós tallers i van valorar molt positivament aquestes accions formatives, tant pels coneixements adquirits com per haver pogut conèixer i compartir experiències amb altres entitats.Data de modificació: 22/02/2021 11:10:18